Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszemneki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszemneki?

Figyelt kérdés

Már 3 éve szerelmes vagyok belé de nem merem neki megmondani.Sokat mondja én vagyok a legnormálisabb viccesebb lány akit ismer.Mindig hülyés kedünk, beszélgetünk.Néha észre vesszem hogy néz.De nagyon zavar hogy az egyik barátnőmnek van amit elmond de nekem nem.

Én 16/L ő 16/F

2014. jún. 2. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. jún. 2. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Egy próbát megérne hogy őszinte legyél vele az érzéseiddel kapcsolatban , főleg ennyi idő után.

24/F

2014. jún. 2. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt így ne, mert lehet megijed. Mondd el neki hogy szívesen randiznál vele egyszer, és ha ő is veled, akkor hívjon el valahova.
2014. jún. 2. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)
2014. jún. 2. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy tuti , bevált tipp: menjetek el a mekibe. Mondd neki hogy bármit választhat és te fizeted ki. Ha pl a legócskàb sajtburgert választ akkor csak sexre kellesz neki , ha egy big macit kér menübe kólával és nagy sült krumplival akkor csak kihasznál , ha még ennél is többet kér akkor hagyd itt a francba. Viszont ha nem engedi hogy kifizesd akkor tényleg a barátod. És végül ha azt mondja hogy a meki az egy egéségtelen sz@r akkor szeret téged! Ez nálam bevált! Remélem segítettem! Ja és ha nem megy el veled akkor meleg
2014. jún. 2. 21:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!