Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az ilyen típusról?
Az én barátom nem állandóan dicsér, de sokszor szokott. Igazából ez nekem bőven elég. Ha többször tenné, nem hinném el, zavarna. Viszont én többször kezdem őt ölelgetni, puszilgatni, ő kevesebbszer. Sokszor azt gondolom, hogy jobb lenne, ha ezen változtatna, de szerintem akkor az őrületbe kergetne engem az állandó rajtam csüngésével. Egyébként meg utálom, ha bárki is ölelget meg puszilgat, simogat, stb. Barátnőimnek sem engedek ilyesmiket, bár ők is ilyenek. Csak tőle szeretem. Persze az, hogy nem várom el és én sem lógok egész nap a barátom nyakán, nem jelenti azt, hogy nem szeretem, sőt! A napi egy-két ölelés sokkal többet jelent nekem, mintha egész nap azt csinálná.
Ha nekem sikerült olyan embereket találnom akik olyanok, mint én, neked is menni fog olyat találni, akik élnek-halnak az ilyesfajta szeretetkimutatáshoz.
(Volt egy barátom még 16 évesen, aki egész nap csókolgatott, ölelgetett, meg mindent csinált, aztán közben meg megcsalt. Aztán voltak olyan barátnőim, akik szintén ilyen nyálasak voltak egymással, mostanság olyanok, mint a leszbik, legalább is szerintem... na ők is jól átvertek. Szerintem ezek az események is közrejátszanak, hogy ilyen lettem. Báááár gyerekkoromban sem szerettem ölelkezni. Szóval lehet, hogy alapból ilyen vagyok, csak ezek rásegítettek. :D)
Ja, és ha még nem derült volna ki, nekem sok lenne, ha ilyen lenne a barátom. Valaki biztosan szereti az ilyet. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!