Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az ilyen típusról?
Szia!
Nekem ez kifejezetten tetszik,és értékelem is.A párom is ilyen velem,mióta teljesen megnyílt előttem,mert neki ehhez idő kellett és bizalom.Ő is zárkózottabb típus,én is.Plusz eleve olyan környezetből érkezett,ahol úgymond nem volt divat az érzelmesség.Szóval mi egymásra találtunk ilyen szempontból,szép lassan kiépítettük ezt a mély érzelmi viszonyt.A lényeg szerintem,hogy csak a hozzád illő lánnyal bánj így,és ne támadd le az érzelmeiddel,szép fokozatosan jussatok el egy belsőséges szintig.
A másik meglátásom,hogy ha az exbarátnőd szerelmes lett volna,nem történt volna meg ez.Ő egyszerűen képtelen volt úgy beléd szeretni és vonzódni hozzád,hogy értékelje az érzelmességedet.Tehát nem is illett hozzád.Máskor jobban válogasd meg,kivel állsz szóba,kibe szeretsz bele.Nagyképűen hangozhat,de igazság szerint nem szabad mindenkinek kiadnod magad.Az a gyengeséged kimutatása tulajdonképpen,s nem is mindenki érdemli meg.
Köszönöm a válaszokat.
Remélem majd találok egy olyan lányt aki szereti vagy elfogadja ezt. Mondjuk elég önző dolog volt a részemről, a jövőben sokkal jobban odafigyelek erre, és időt adok. Köszönöm a véleményeket.
Igazuk van az előzőknek, szerintem is társaságban, utcán, nyilvános helyeken azért nem szép dolog folyton egymás karjában, ölében lenni, puszilgatni, csókolózni. Kívülállóként gusztustalan, plusz hogy mások rosszul érezhetik magukat a túl bizalmas "látvány" miatt illetve a lány is kényelmetlen helyzetben érezheti magát. És komoly beszélgetések alkalmával sem jó ha folytonos a fizikai kontaktus.
A szerelem nem csak ebből áll, sőt, szerintem talán erősebb is akkor, ha a testi kontaktust szinte teljesen kizárja egy pár az életéből, és arra koncentrál, hogy értelmileg és érzelmileg legyenek egy hullámhosszon. Legalábbis addig amíg nem ismerik ki egymást jól (személye válogatja, hogy házasságig vár, vagy meddig).
Nekem még nem volt pasim, de egyébként engem is idegesít ha bárki megérint, a barátnőkkel sem szeretek ölelkezni, puszilózni. Viszont folyton arról álmodok, hogy a pasimat mindig magam mellett akarom érezni. Nem tudom... eddig aki fiú közeledett, mindegyikkel elutasító voltam, nem mertem engedni a puszit sem. Van 2-3 akik barátilag arcra puszival köszöntenek (köszöntöttek), de még az is fura nekem.
Amúgy valószínűleg léteznek olyan lányok akiknek tetszik a magadfajta szeretetkimutatás, elvégre ez is az 5 szeretetnyelv egyike. Viszont gondolj arra, hogy meg kell tanulni más nyelveken is kimutatni a szeretetet, és legjobb ha megtanulod a párod nyelvét, és igyekszel azon kommunikálni felé, mert úgy jobban fog értékelni. Persze, a kapcsolatok kompromisszumokon alapulnak, főleg a hosszú távúak, ezért ki kell egyensúlyozni: lemondasz valamennyire a saját szükségleteidről, vágyaidról, és figyelsz arra jobban, mit szeretne a másik. Mindennek a megbeszélés az alapja. 23L
Nem ovlastam el az összes választ. A barátom is ilyen mint te, és nagyon szeretem. Viszont ha a kapcsolatunk elején lett volna ilyen biztos hogy megijedtem volna, és nem akartam volna. 1-2 hónap után mondta hogy szeret engem és én már akkor is megijedtem. De utána én is mondtam neki rá 1-2 hónapra. Türelmes volt. 3 éve vagyunk együtt és most babusgat stb, amiket te is irtál. Tehát a véleményem az, hogy ember függő, hogy ki mennyire szereti. Ha ismerkedsz egy lánnyal, összejöttök teljen el 1-6 hónap és szerintem utána próbálj ilyen lenni mint írtad.
Legalábbis én ilyen típusú lány vagyok. Biztos vagyok benne, hogy más lány másmilyen. Kérdezz rá ismerkedésnél, hogy mit szeretnek. Minden lányban benne van a kedveskedés, szeretgetés utáni vágy, csak valakinek előbb kell 1-2 hét után van akinek később.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!