Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány fiutok volt összesen 15 eves korotokig? És mi volt a legtöbb ameddig eljutottatok? (csok, tapi. Stb)
nekem spec. 1 sem ami úgy volt is valami..
16-17 éves koromban volt első barát, vele első csók, egy következővel (18) meg a többi..
Nem éreztem, hogy kell ez nekem..
15-ig 1 de vele csak arcra puszi volt egyszer, 15 után 18ig volt 2, velük csók, kis tapi (max a fenekem, combom fogták/simogatták), 18 felett volt az első komoly, akivel minden majd a mostani párom. Szóval én nem estem túlzásokba szerintem.
24 N
15
Ekkor volt az első csókom, első pasim, tapi sem igazán volt az ölelésen kívül
Mármint nem 15 pasim vot:).. Hanem Hogy "hmmm..15 évesen?" Ebből leírtam, annyit sak, hogy 15
De az hiszem a magyarázat nlkül is érthető volt
5.
Őszinte leszek... 5 fiúm volt. Minddel volt csók, egyikkel lájtos tapi és az utolsóval-akkor voltam 15- orális szex is, természetesen oda-vissza.
L/16
14.Nemrég szakítottunk.5 hónap után szakítottam vele.
Puszi,csók.Meg néha simogatta a vállam.Hátam,de olyan helyeken nem.
Egymáson feküdtünk.
14/L
Mármint nem 14 fiúm volt,hanem 14 évesen volt az első.
Azóta nincs.
Szóval csak 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!