Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek az ilyen típusról?
Figyelt kérdés
Lányok mit szólnátok ahhoz ha a pasitok mindig ölelgetne és puszilgatna amikor veletek van. Persze, ha szükséges elenged, de ha nem akkor inkább a karjaiban tart és dicsér, puszilgat, csókolgat és simogat, hogyan reagálnátok ha valaki ilyen lenne veletek egy párkapcsolatban? 21F2014. jún. 2. 18:41
11/34 A kérdező kommentje:
nem éppen :D utálom ha bárki hozzám ér, még a rokonok is, nem tudom miért simán nem szeretem, de akivel párkapcsolatban vagyok azt mindig ölelgetném, simogatnám és csókolgatnám. nagyon fontos nálam a hűség, őszinteség és a bizalom :) mondjuk nagyon féltékeny típus vagyok mert félek hogy elvesztem, de attól még megbízok benne. de másra még csak rá sem nézek, ha van akit szerethetek akkor nem érdekel más mint "esélyes", hisz ha megtalálom az életem párját akkor csak rákoncentrálok, vagy arra amit épp csinálok és nem más lányokra akik másra várnak :)
2014. jún. 2. 19:12
13/34 A kérdező kommentje:
halak
2014. jún. 2. 19:15
14/34 anonim válasza:
Èn skorpió vagyok ha unos untalan puszilgatnak ölelgetnek becézgetnek kezd idegesiteni egy idő után .
15/34 A kérdező kommentje:
akkor ha jól értem az ölelés és puszilgatás bejön többeknek de a becézgetés csak a "megfelelő pillanatban"?
"becézgetés" alatt ezeket értem pl: szerelmem, angyalkám, gyönyörűségem... meg persze dícsérem a külső vagy belső tulajdonságait + meg próbálom kifejezni szavakkal a szeretetem
2014. jún. 2. 19:31
16/34 anonim válasza:
Nem szeretem.:)
Nagyon idegesítô tud lenni, ha mindig csak a leírtakat csinálnád. Nekem ez nem jön be.
16/L
17/34 anonim válasza:
A fizikai kontaktust, az ölelgetést, puszit, simogatást szeretném, viszont a túlzott becézgetést már annyira nem.
Egyébként nem igazán szeretem, ha valaki csak úgy megérint vagy megölel, de párkapcsolatban annál inkább. 21L
18/34 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok vele hogy kifejezetten utálom ha hozzám érnek. a kézfogás a munkahelyen még OK de pl már nem szeretem ha a kolléganőm a vállamra teszi a kezét, de párkapcsolatban meg pont fordítva, azt akarom hogy érezzem a társam fizikai érintését hogy tudjam hogy ott van mellettem és szeret de pl a tesóm vagy a saját anyám inkább ne érjen hozzám nem nagyon szeretem :)
2014. jún. 2. 23:06
19/34 Diamond05 válasza:
Nagyon aranyos lehet egy ilyen fiú, de nekem egy kicsit sok. Én nyilvános helyen inkább beszélgetnék...
20/34 anonim válasza:
Szerintem rohadt idegesítő lehet. Meg zavaró, ha mondjuk társaságban is ezt csinálnád.
Arany középút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!