Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti erre mit mondanátok?
Én kapásból azt mondanám neki, hogy olyat nem ismerek, de pasit viszont tudok szerezni, aki szívesen beszállna egy hármasba.
(Egyébként szó sincs róla, hogy belemennék egy hármasba akármilyen felállásban, ezt csak mondanám neki, hogy lássam milyen képet vág.)
És utána nagyon alaposan elgondolkodnék rajta, hogy minek néz engem és hogy kell-e nekem ez a pasi.
Nálunk is ezt volt. Mondogatta egy darabig, én mindig ellenkeztem, aztán egy idő után azzal jött, hogy jó, akkor ha harmadik félként nem jöhet egy másik nő, akkor jöjjön egy másik pasi :D
Természetesen arra is nemet mondtam, meg aztán gyorsan vége lett a kapcsolatunknak.
valóban lehet, hogy ilyen szabad elvei vannak, ami nem baj. akkor van gond, ha komoly eltérések van az értékrendetekben. lehet, h neki ez nem nagy dolog, vágyik rá, el is mondja. közben téged ez taszít - azaz itt egy komoly eltérés.
ez a vágya nem fog megváltozni, hogyha valóban ez is ott van mögötte, hogy ő könnyebben megy bele ilyen kalandokba.
ez mindig téma lesz, még ha most túl is teszitek magatokat rajta, vagy elfogadja, hogy te nem szeretnéd. (kipróbálná a következő barátnőjével... persze nem biztos h ti rögtön szakítotok emiatt, de reálisan nézve egy idő után ez történne, ha nem juttok egy hullámhosszra.)
valamint az is igaz, hogy te már bizonyos szempontból "nem vagy elég neki", de ez lehet csak átmeneti. lehet, h csak egy kis izgalom kell neki, vagy kiváncsi.
mindenesetre nem ismerjük a barátodat... lehet h egy jólelkű fiú,aki kicsit kiváncsi, és ha neked ezt el is mondta, az nem kis bátorságra vall és bizalomra köztetek.
ha viszont inkább "hülyét csinálna belőled", és egy tapló, akkor ne fecséreld rá tovább az idődet... nem te kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!