Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti erre mit mondanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti erre mit mondanátok?

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta h milyen jó lenne ha beszállna egy másik lány is a szexbe.. erről most mit gondoljak? minden pasinak izgatja ez a fantáziáját és kicsit túlreagálom?

2014. jún. 2. 15:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én eléggé biszex hajlamú nő vagyok. Kicsit becsiccsentve belementem egy hármas felállásba, egy párral voltam, tehát én voltam az idegen, a 3.

Igazából a pia csak leküzdötte a gátlásaimat, mivel én is kipróbáltam volna, csak nem volt megfelelő pár. Aztán akadt egy nálam idősebb, érettebb, 30 év körüli pár, aki megfelelő volt, sokat beszéltünk erről, de aztán a pia segített a döntésben.

De őszintén szólva ezt a dolgot is, mint sok mást felnagyítják. Megbeszéltük utána, hogy nekik nyilván nagyon jó volt, egy tapasztalat volt, kettesben sokat beszéltek erről, de azért megállapítottuk, hogy idegennek nem ugyanaz, mint egy párnak. Annyira nem voltam rájuk izgulva sem, mint ők az egész szituációra. Nekem egy tapasztalatnak jó volt. De többet idegenként nem csinálnám.

Mostani párommal belemennénk, mivel 100%-osan biztosak vagyunk benne, hogy tökéletesek vagyunk egymásnak az ágyban, de kipróbálnánk egy érett, normál felfogású nővel is hármasban, akit mindketten kívánunk. Nem lesz ugyanolyan nyilván, mint kettesben, de addig szerintem nem lehet igazán véleményt alkotni az egészről, amíg ki nem próbáltuk.

Én azt mondom neked, hogy szinte minden pasi vágyik erre. Mert két nő nagyon izgató tud lenni, az érintések miatt is és maga látvány miatt is, két nő gusztusos látvány tud lenni, még ha nem is annyira bomba nők. De, ha te nem szoktál megkívánni más finom, érzéki nőket, akkor nem fog nektek menni ez a 3-as felállás. Ha undorodsz más nő megérintésétől, és illatától ("testszagától") mert bizony vannak illatok...szagok...akkor nem fog nektek menni.

Én is beszéltem már vele, hogy mi lenne, ha 2 pasi lenne...de annak a gondolatától még én is kicsit irtózom, mert más nőt még csak-csak megérintenék, de más pasit, aki iránt nem érzek semmit sem már nem tudnék megérinteni úgy. Nem bírom elviselni, hogy egy olyan pasi dugja belém a farkát, aki iránt nem érzek semmit sem, mivel tudom, hogy kb nem éreznék semmit sem, nemhogy orgazmust...nekem ahhoz érzelem kell. Ezt is megbeszéltem a párommal, így elvetettük azt a gondolatot, hogy legyen másik pasi, bár azt mondta, hogy belemenne, de csak az én kedvemért, mondjuk azt leszögezte, hogy nem csókolózna pasival és nem fogná meg neki. :D szóval nem sok minden történne az én kényeztetésemen kívül :-) az meg úgy már minek... elég nekem Ő maga.

Nektek magatoknak kell eldöntenetek és nem itt tanácsokat kérni.Ezt nem sértésből mondom. De ahogy egy másik válaszoló írta, hogy ezer ok lehet, hogy egy pasi miért szeretne egy hármast. Ha nem beszélitek meg és nem vagyok olyan mélyen őszinték egymással, akkor inkább javítsatok a párkapcsolatotokon, mert még nem vagyok érettek egy hármashoz.

A hármashoz szabályok kellenek...nyílt és őszinte beszélgetések, abból a célból, hogy mind a 3-an jól érezzétek magatokat. De én úgy látom, hogy egyáltalán nem álltok készen erre. Te a gondolatától irtózol...ez már egy elég nagy kizáró ok.

Mondom, hogy beszéljétek meg nyíltan és őszintén! Hajrá! ;-)

2014. jún. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!