Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek tetszenek a tetoválások! Miért tetszik ez nektek annyira?
Szép, kreatív, jelentéssel bíró minták, ábrák, szövegek. Ez művészet, jobb esetben. Mi szép egy fotón? Mi szép egy festményen?
Energia és időigényes. Én azt nem értem, mit Nem lehet egy rendesen kidolgozott, alapos munkában szeretni.
Vannak szép tetkók:) de van olyan is ami kicsit sok...pl láttam már pasi lábán pindúr pandúrt, és hello kittyt is...ez már túlzás szerintem....
Én pl sose vártam volna egy pasitól se hogy miattam varrasson magára valamit. Ennek ellenére a férjem mikor 2 évesek lettünk, az alkarjára tetováltatta a nevem rovásírással. Megmondom őszintén, ez jól esett...pedig sajnáltam mert látszott hogy fáj neki...meg vérzett is rendesen utána...
Én is meg akarnám csináltatni, csak rettegek a fájdalomtól...sajnos egyáltalán nem bírom...és sehol nem csinálják érzéstelenítéssel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!