Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom elutazik nyáron két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elutazik nyáron két hónapra dolgozni. Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Két hónap nagyon sok idő főleg nyáron mivel még egy napot is alig birok ki nélküle és soha nem volt még hogy 1-2napnál többet ne találkoztunk volna.Most meg ráadásul nyár lesz és már tavaly nyár óta ezt vártam hogy végre sokat együtt lehetünk erre épp hogy csak egy hetet leszünk együtt.Mondta hogy legyek a barátnőimmel csak az a baj hogy ők olyanok hogy csak suliba vagyok velük meg nem nagyon érnek rá és ők is utaznak el ode oda...meg ők olyanok hogy mindig mennek én meg a betegségem miatt nem nagyon tudok járni,ülni,feküdni is mert az is eléggé fáj(a csípőm miatt)...Ja és anya is mondta hogy veszéljek akkor vele skypon csak az a gond hogy nincs laptopja és a telefonja is Gombos amin nem lehet skypolni,pénze meg nincs annyi hogy újat vegyen , ezért is megy dolgozni hogy legyen pénz.Szóval egy nap csak pár percet tudok vele beszélni telefonon és annyira rossz hogy már annyira vártam a nyarat hogy vele legyek erre meg alig leszünk együtt mert az utolsó egy hónapba meg Görögországba megy egy lovas oktatóval én meg nem mehetek...Egyébként 17 éves én meg 16 és 2éve vagyunk együtt.

2014. máj. 29. 08:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"ismerem annyira hogy nem tenne olyat"

Ó, ti naiv nők!

Ne érts félre, nem állítom, hogy meg fog csalni. De te se állítsd, hogy ismered a barátodat, mert nyugodtan megtehetné úgy, hogy semmit se veszel észre.

2014. máj. 30. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!