Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom egy het mulve elutazik, megy dolgozni. Ezutan csak 2 hetente tud haza jonni,2 napra. Utana egyetemre megy,3 honapig tavol lesz. Hogyan veszeljuk ezt tul? :s
Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egy par, de sulve fove egyutt vagyunk. Minden nap tobbszor talakozunk, es nagyon fontos a szamomra.Ha csak belegondlok hogy hamarosan elmegy, es alig latom, jon hogy sirjak. :(( Mit kene tegyunk, hogy kibirja ezt a kapcsolatunk?2009. júl. 1. 13:45
1/4 anonim válasza:
Mi közel 1,5 évesek voltunk mikor beköszöntött az egyetem. Eleinte nehéz volt de kibírtuk. Ha szeretitek egymást nincs akadály:) Egyetem mellett meg lesz bőven ideje, hogy Veled legyen hidd el ;) Esetleg speciális előfizetésre nem gondoltatok? Hírdetik mindenhol ezt a 2 szám közötti ingyen beszélgetést, Megkönnyítené a távolság okozta hiányt
2/4 anonim válasza:
én sosem szembesültem ilyen problémával, mégis azt gondolom, h sztem ez nagyon nehéz, és nagyon sok kapcsolat megy így tönkre. persze vannak kivételek, de sztem azok vannak kevesebben. nem ijesztgetni akarlak, csak jönnek majd a sok ilyen válaszok, h persze, semmi gond nemlesz, minden jólesz, de ez egyáltalán nembiztos h ígyis lesz. szóval csak azért írok, h ne élj majd álomvilágban h úgyis minden jólesz, mert mások vígasztalásból ezt írták. mert lehet h nemlesz jó.
3/4 anonim válasza:
Nekünk sikerült, nekünk megy. Szerencsések közé tartozunk az biztos, megvan a bizalom, a harmónia. Mondjuk egy 2 hónapos kapcsolat nem biztos, hogy kiáll egy ilyen próbát. Jöhet hideg is, meleg is tőletek függ. Bár szerintem még ti sem ismeritek egymást annyira. Sok sikert hozzá, első voltam
4/4 anonim válasza:
Mi egy éve voltunk együtt amikor kiment külföldre dolgozni, igaz egyszer volt kint egy hónapot, 4 nap itthon, aztán kétszer 3 hetet. Nekünk is minden rendben volt, sőt talán meg is erősítette a kapcsolatunkat. Az a baj h csak 2 hónapja vagytok együtt, oké h sülve főve együttvagytok, de azért 3 hónap nagyon sok idő. Én se rosszindulatból mondom, 2 hét az oké, az eltelik hamar. Remélem minden rendben lesz, beszéljetek sokat, ha van internet msn, webcam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!