Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátom elutazik nyáron két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom elutazik nyáron két hónapra dolgozni. Hogy bírjam ki?

Figyelt kérdés
Két hónap nagyon sok idő főleg nyáron mivel még egy napot is alig birok ki nélküle és soha nem volt még hogy 1-2napnál többet ne találkoztunk volna.Most meg ráadásul nyár lesz és már tavaly nyár óta ezt vártam hogy végre sokat együtt lehetünk erre épp hogy csak egy hetet leszünk együtt.Mondta hogy legyek a barátnőimmel csak az a baj hogy ők olyanok hogy csak suliba vagyok velük meg nem nagyon érnek rá és ők is utaznak el ode oda...meg ők olyanok hogy mindig mennek én meg a betegségem miatt nem nagyon tudok járni,ülni,feküdni is mert az is eléggé fáj(a csípőm miatt)...Ja és anya is mondta hogy veszéljek akkor vele skypon csak az a gond hogy nincs laptopja és a telefonja is Gombos amin nem lehet skypolni,pénze meg nincs annyi hogy újat vegyen , ezért is megy dolgozni hogy legyen pénz.Szóval egy nap csak pár percet tudok vele beszélni telefonon és annyira rossz hogy már annyira vártam a nyarat hogy vele legyek erre meg alig leszünk együtt mert az utolsó egy hónapba meg Görögországba megy egy lovas oktatóval én meg nem mehetek...Egyébként 17 éves én meg 16 és 2éve vagyunk együtt.

2014. máj. 29. 08:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Akkor mutatkozik megy, hogy mennyire szeretitek, és tisztelitek a másikat, mikor történik egy ilyen eltávolodás. Könnyű úgy szerelmesnek lenni, ha a másik mindig ott van melletted. Gondold azt, h ez egy próba a kapcsolatotokban, és ha ebben a 2 hónapban beüt valami, akár megcsalás, akkor ennyit is ért, mert azért ne légy naiv, egy 17 éves srác kihasználja a lehetőségeket, de ha nem akkor erős a kapcsolatotok.
2014. máj. 29. 08:58
 2/21 anonim ***** válasza:
lol. Két hónapot simán ki lehet bírni.
 3/21 anonim ***** válasza:

Hova utazik? Nagyon messze? Nem tudnád meglátogatni egy hétre például? Így azért mégis csak láthatnátok egy kicsit egymást.

Vagy pl. te is keress valami diákmunkát, így lesz elfoglaltságod, gyorsabban megy az idő és még pénzed is lesz.

Görögországban egy teljes hónapig lesz? :S Csak nem. Nyár végén egy hosszú hétvégére vagy egy hétre elmehetnétek együtt is valahova, Balatonra, vagy valami jó helyre a közeletekben.

4/21 anonim ***** válasza:
Milyen betegséged van?
2014. máj. 29. 09:03
 5/21 anonim ***** válasza:

Hát, amiket javasolni tudok:

Tipp1# Menj el dolgozni valami diákmunkát. Ha fáj a csípőd, akkor valami kíméleteset. Így lesz egy kis plusz pénzed neked is, nem csak neki, és amikor végre hazajön arra az egy hétre, azt eltölthetitek valami csodás nyaralás keretében.

Tipp2# Posta. Kapj a kezedbe tollat, a toll elé papírt, és írjál neki szépen hagyományos levelet, csak mielőtt elindul persze, ne felejtsetek el levelezési címet cserélni egymással. El se tudod képzelni, milyen jó érzés a szerelmedtől hagyományos, kézzel írott levelet kapni, és egyébként az ilyen leveleknek a megírása is sokkal nagyobb élvezet, mint a sima emailezgetés. Ráadásul nem kell hozzá se internet, se okostelefon, csak egy bélyeg, na meg egy kis idő. De máris tartalommal és izgalommal tölti meg a várakozást.

És végül: vegyél erőt magadon, és ne nyafogj. Támogasd és biztasd őt. Biztosan neki is szar, hogy hátra kell hagynia két hónapra, szóval ne nehezítsd a dolgát látványos összeomlással. Lehetsz szomorú, amiért el kell mennie, de legyél mellette büszke rá, hogy tesz valamit magáért, és nem anyucin meg apucin lóg, hanem képes kimenni akár külföldre is dolgozni! Fel a fejjel, két hónap, ha csinálsz is közben valamit, hamar elszáll! :)

2014. máj. 29. 09:04
 6/21 A kérdező kommentje:

autoimmun beteg vagyok

nem utazik messzire csak Pestre megy de oda nem tudok menni anya el sem engedne meg ott nem is tudnák hol lenni mert egy szállodában lesznek...meg oda se találnák nem nagyon ismerem Pestet csak az ORFI-ig találok el mert oda járok orvoshoz..Mondjuk a levél tényleg jó ötlet.Görögországban 3hétig lesz.Meg én már egy hónapja elterveztem hogy majd megyünk Győrbe meg Kecskemétre meg Balatonra mivel apum jön Kínából haza és Győrben lakik így ő mondta hogy elvisz Kecskemétre meg Balatonra és barátom is jöhetett volna csak hát tegnap ajánlottak neki munkát ő meg elfogadta mondjuk megértem hogy kell a pénz szóval..Csak mindegy én meg már elterveztem de mindi ez van ha valamit eltervezek sose úgy lesz szóval már hozzászoktam.Így majd lehet egyedül megyek apához de ő is csak 1-2 hetet lessz itthon Magyarországon ráadásul a nője az meg akart ölni nem is egyszer mert nagyon utál amiért apa velem többet foglalkozik mint vele..szóval nem szívesen járok oda csak apa miatt.

2014. máj. 29. 09:13
 7/21 anonim ***** válasza:

Egyébként megakadt a szemem azon a momentumon, hogy lovasoktatóval utazik Görögországba. Lovas vagyok én is, csak ezért kaptam fel a fejem :D Mit csinál három hétig Görögországban a lovasoktatójával?

Picit furcsa nekem, hogy laptopra nincs pénze, de 3hetes lovas kiruccanásra Görögországba van.. a lovas kirándulások márpedig nem az olcsóbb kategóriákból vannak!

2014. máj. 29. 09:36
 8/21 anonim ***** válasza:

Ez a most mutatkozik meg igazán hogy mennyire szeretitek csoki szöveg engem nem hat meg.

Én jó az eleje fele elmondtam páromnak, hogy én nem birtoklom, nem korlátozom, tehát ha el akar menni külföldre 2-3hétnél többre, tehát nem csak nyaralni, nyugodtan mehet, de én nekem egy az nem jó. Valakinek az anál szex tabu, tehát olyan kapcsolatban nem akar élni ahol se gg-be b@$zák én egy olyanba amikor nem vagyunk együtt.

2014. máj. 29. 09:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Mert az oktatója szervezi és neki ingyen van meg a szülei is mehetnek mert az oktató fizet mindent, én viszont már csak úgy mehetnék ha kifizetném magamnak de annyi pénzem nincs sőt konkrétan semennyi sincs.
2014. máj. 29. 09:39
 10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként barátom előtt volt még egy barátom vele fél évig voltam együtt de az táv kapcsolat volt és 14voltam szóval nem volt olyan hogy utisten nem birom ki azt a sok időt..kb hetente egyszer találkoztunk oke nyáron végig ott voltam de volt hogy 2hónapot nem is találkoztunk meg persze szerettem de valahogy nem volt olyan rossz simán ki bírtam persze fiatal voltam igaz most se vagyok sokkal idősebb de a mostani barátommal egy napot alig birok ki mert őt tényleg igazán nagyo szeretem és tudom hogy ő is, csak tenyleg rossz belegondolni hogy az egész nyarat vele tölthettem volna..
2014. máj. 29. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!