Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segitseg! Nem tudom fel dolgozni :s mit csináljak? De még mindig szeretem!

Figyelt kérdés
Volt barátommal ujra akartam kezdeni azt hittem hogy ő is úgy is tűnt de utánna már egyáltalàn nem ugy viselkedet ... összevesztünk mert baratjával beszelgettünk ugy h csak ketten voltunk ès fèltèkenykedett ..minden k*vának lehordott mára már kibekült a haverjàval .. mi is beszèlünk . Viszont olyanokat mondott nekem h egy haverja se szeret , mindenki szemèbe egy nulla vagyok ès h mèg az apja is azt mondta neki hogy jol meggondoltad ?meg h 2 cigány lány is kinevette h össze jött velem . Egy senki vagyok ezzek ugy de ugy sziven üttöt. Pedig normális lány vagyok àpolt,èrtelmes. Nagyon megtörtek ezzek a mondatok:s
2014. ápr. 17. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy suttyó a barátod, tedd lapátra!
2014. ápr. 17. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, hagyd az ilyeneket. Biztos találsz valakit aki szeret. Most sorolhatnék még közhelyeket, de de többet segítek neked akkor, ha átgondolod amit írok:

Nem akarja újra kezdeni veled, ez egyértelmű. Miért voltál kettesben a haverjával? Azért remélem tudod, hogy a pasiknál tabu a másik exe! (ilyen van a lányoknál is) Ha meg csak haverok vagytok akkor mondd el neki, Ha valóban értelmes lány vagy, akkor el tudod neki mondani úgy, hogy megértse. Biztos vagy abban hogy nem vagy beképzelt, vagy esetleg "drámakirálynő"? Mert ezekből a mondatokból nekem ez jött le ( ezzek ugy de ugy sziven üttöt. Pedig normális lány vagyok àpolt,èrtelmes. Nagyon megtörtek ezzek a mondatok:s) Beszéld meg vele normális ember módjára. Kérdezd meg tőle, hogy miért mondta ezeket?Maradj nyugott és kedves, akkor majd kénytelen lesz ő is nyugott maradni.

2014. ápr. 17. 16:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt már megbeszèltük ès tisztába van ő is vele h egyikünknek se kène a màsik csak zavarja hogy jóba vagyunk egyáltalán nem beszèlhetek vele csak ha ő is ott van. Zavarja hogy a barátja meg bìzik bennem .
2014. ápr. 17. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Ès nekem mindig kedvessen kell vele beszèlni ha felemelem a hangom pofott ad.
2014. ápr. 17. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Na ha megpofoz téged, az már súlyos. Akkor tényleg hagyd a francba, és kerüld el messziről. Ahaverjait is, mert azok se lehetnek jobbak.
2014. ápr. 17. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Aki lek-zott azzal minek akarsz bármit is?
2014. ápr. 17. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!