Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyok együtt a párommal, (23 évesek vagyunk) szeretnénk már összeköltözni. De van 2 kiskorú tesója (11,17 éves) és velük kellene összeköltöznünk + nevelni őket, mert anyukájuk nem él, apjuknak meg külföldre kell menni dolgozni. Mit tegyek?
Egyet ertek.
Ha szereted akkor bevallalod...
Es igy lesznek tesoid is... :-)
Nem lenne kérdés hogy bevállalom-e!
Milyen férfi vagy te...
Nagyon becsüld meg a párodat, amiért ő igy is felnevelné a tesóit. A neved alapján te lány vagy, úgyhogy még szebb h a srác ennyire érett 23 évesen.
Nem tudom milyen a kapcsolatod a tesóival, de ha szereted őt és terveid vannan vele(összeköltözés, házasság, gyerekek stb.) akkor tedd meg érte.
Hidd el, nem olyan nagy ügy, leszámitva azt h mind 2 gyerek kamaszodik.
Ha te nem vagy jó anya tipus, mert ilyen is van, és azért nem szeretnéd, akkor viszont félő h nem a párod való hozzád. Mert neki ez az élete, és neked igazodnod is kell hozzá.
Szerintem is nyugodtan költözz oda_ legalább gyakorolhatod kicsit az anyaszerepet (azért vissza ne élj vele).
Viszont nem értem, hogy az apjuknak miért kell feltétlen külföldre menni? Amikor a saját gyerekei leginkább az ő felelőssége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!