Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elutazik nyáron két hónapra dolgozni. Hogy bírjam ki?
Hát figyelj, én a helyedben akkor tényleg elmennék dolgozni, és erre a görögországi útra gyűjtenék. Két hónapot ha lenyomsz, legalább a felét-háromnegyedét összegyűjtheted az útnak, feltéve hogy nem luxus körülmények között mennek, és emberiek az árak.
A maradékot igazán kipótolhatják a szüleid, 16 évesen még engem is segített édesanyám, ha látta hogy komolyan megdolgozok a nyaralásomért, csak nem sikerült a teljes összeget összeszednem rá. És akkor három hetet lehettek együtt :)
Az se tragédia ha nincs pénzetek mindhárom hétre, ha már 1 vagy 2 hetet vele tölthetsz, az is felejthetetlen lesz. ;)
Sok sikert, hajrá!
Amíg nincs itthon, tanulj nyelvet, vagy valami más érdekeset, olvass regényeket, találj ki magadnak egy nagyobb projektet, amiből akár egy meglepetést is csinálhatsz a barátodnak. Hidd el, minél több időt szánsz rá, annál jobban fog neki esni. És a hagyományos levél is jó ötlet!
24F
Jajjjj, csak Pestre megy? :D
Azt hittem valahova több ezer kilométerre :)
Dolgozz te is, egy-egy hétvégén felutazhatsz hozzá Pestre. A kis pénzedből tudsz szállást fizetni.
És gondolom a két hónap alatt azért ő is hazautazhat egyszer.
Érdekes lehet ez az oktató, hogy az egész családot ingyen elviszi :S
Nekem az mondjuk nagyon fura, hogy a barátodnak ennyire nincs pénze, pl. teló, de közben meg lovagol? Az azért nem a legolcsóbb sport.
n pasizok be
amugy anya nem fog engedni Pestre egyedül ugyse mert van pénzem fel tudok menni csak anya nagyon szigorú meg ugyis takarítanom kell egesz nap minden nap tudom fura de tenyleg igy van.Meg ha apával élnék ő elengedne de anyával lakok és félt is meg is értem mikor csak a boltba megyek le már akkor is belém kötnek hogy 'sántika ge*ci Mivan eltört a lábad?' Vagy multkor is három cigány fellökött az volt a szerencse hogy pont arra mentek a rendőrök és el is mentek...soha nem telik el úgy nap amikor megyek valahova hogy valaki ne kötne belém hogy hogy megyek...anya helyében én sem engedném el magam.ja és olyan is volt nem egyszer hogy barátommal voltam és akkor is két cigány követett meg mondogatták hogy jól s*ggberaktak azért megyek ugy és mondtak hogy 'nézzük meg vajon a palija mennyi ütést bír'akkor is bementünk a távolsági várakozójába mert pont ott voltunk oda meg már nem jöttek be...ja és eddig több normlális nem cigány kötött már belém...Nem tudom miért ilyenek az emberek nem tehetek róla hogy ilyen betegségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!