Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
Minden áldott nap ideges vagyok...Ideges vagyok mert írok neki,és ő nem reagál.Ideges vagyok,mert egyik pillanatról a másikra megváltozik a stílusa.Szeretnék vele többet együtt lenni,de valami mindig bekavar.Szeretnék vele befeküdni az ágyba,és kettesbe romantikázni,megcsókolni,átölelni,és soha többet el nem engedni.Nagyon szeretem!!!nemrég jöttünk össze.Mikor megláttam őt,kicsit furán éreztem magam.Tudtam hogy nekem ő kell.Annyira cuki volt már az első pillanattól fogva,hogy az leírhatatlan...Kicsit többet beszélgettünk,majd 24.én egy vicces szituáció alkalmával(ami a házasság volt) megcsókoltam..Itt eldőlt hogy mi a helyzet.Szerintem sosem voltam még annyira boldog mint akkor.Azt éreztem,minden össze jött amire vágytam...Ő az igazi.Leírhatatlan az érzés hogy milyen mikor megcsókol,átölel,a kezemet fogja...Valahogy minden szép és jó.Szinte minden nap találkozunk,de úgy érzem még ez is kevés.Nagyon szar a kedvem mikor nincs velem,és félek hogy ezek a dolgok tönkre fogják tenni a kapcsolatunkat.Néha azt érzem nem is szeret,de ez szerintem csak az én hülyeségem...Egy kapcsolatban általában boldognak kellene lenni,én csak akkor tudok mikor vele vagyok,és mindig fájó szívvel válok el tőle.Esküszöm nem értem magamat,de ezekről a problémáimról nem merek beszélni vele,mert félek hogy elbizonytalanodik,én meg belűlről néha szétszakadok..Előfordult nem is olyan régen,hogy kicsit megbántottam,majd feltűnően szart a fejemre.Egész nap letőrt voltam,sőt többszőr sírtam miatta.Ez a félelem,hogy el fogom veszíteni,néha tényleg kiakaszt.De mit csináljak ha egyszer nem érzem jól magam nélküle? Mit tegyek,ha nem tudok nélküle meglenni nélküle?Annyi barátom van,olyan sok programot tudnék magamnak szervezni,de nem birok.Egyszerűen...nélküle nem megy..

2014. máj. 15. 14:34
 1/1 anonim ***** válasza:

tarts ki :) gondolj másra és én azt a módszert választottam, h vagy egyedül akarok lenni vagy csak vele...

kicsit antiszociáliskodás nem árt, nem halsz bele ha nem találkoztok pár napig, beszélgettek minden nap az már jó és ott van a skype webcam stb :D kielégíthetik a hiányodat.

kivéve a testi szeretet hiányt :D arra ott a kezed ;)

2014. máj. 15. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!