Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elnézzem ezt neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézzem ezt neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány (18/L), akivel lassan fél éve neten ismerkedtem meg.Nagyon bejövünk egymásnak, úgy volt, hogy találkozunk, és majd ott eldől a hogyan tovább.

Ehhez képest tegnap este bevallotta, hogy szerelmes belém, és az exébe, illetve amiket küldött képeket...hát nem is magát küldte el.

Nagyon rosszul esett ez, szerintetek jogosan vagyok kiakadva?

Szerintetek mit csináljak?

Köszönöm előre is a válaszokat!

18/F

2014. ápr. 23. 05:40
 1/6 anonim ***** válasza:
fél évig dumálni csak úgy valakivel tuti nem tenném hülyeség volt részedről is már bocs 19F
2014. ápr. 23. 05:46
 2/6 Fish1 ***** válasza:
Szerintem építsd le. Milyen kapcsolat lenne abból, ha már az elején kamuzik? + szerelmes beléd és az exébe. Ez a csaj nemcsak hazudik, hanem totál bizonytalan is.
2014. ápr. 23. 05:49
 3/6 A kérdező kommentje:

Honnan tudtam volna hogy kamuzik?

Több képet küldött "magáról", persze hogy nem gyanakodtam.

2014. ápr. 23. 05:52
 4/6 Fish1 ***** válasza:
De már kiderült! Az "elején" alatt nem azt értem, hogy az első pár naptól, hanem pl azt, hogy fél év nem nagy idő annak tekintetében, hogy "úgy volt, hogy találkozunk, és majd ott eldől a hogyan tovább." Ezek szerint ez még nem egy mély dolog.
2014. ápr. 23. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Az exéből kigyógyíthatod. Hamis képet meg csak a netes ismerkedés miatt küldött. Nem tudhatta, hogy kivel áll szemben. Szerintem jól tette, és eleinte mindenkinek ezt kellene tennie.
2014. ápr. 23. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Annyiból jó hogy ő maga vallotta be és nem mástól tudtad meg a dolgot. De ez akkor is aljas húzás volt tőle szerintem.

Az hogy hogyan tovább rajtatok múlik ha ő igazán akarja akkor nagyon össze kell szedje magát hogy a bizalmadba férkőzzön és ahhoz neked is picit engedned kell. De így valóban nehéz lesz, mert aki már az elején így hazudik amiről te nem tehetsz hogy nem gyanakodtál akkor abból komoly kapcsolat nagyon nehezen lehet.

Én annyit mondok neked hogy beszéljétek meg hogy ő most mit akar és hogy ezt akkor miért tette.

2014. ápr. 23. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!