Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS! Adjak szerintetek esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Adjak szerintetek esélyt egy olyan fiúnak, aki betegesen féltékeny?

Figyelt kérdés

Szinte megfojt ezzel, volt egy szünet is köztünk,elég nehezen dolgozta ezt fel. Szinte betegesen féltékeny, nem enged el sehová, főiskolára is bekísér, a mobilomban felhívogatta a számokat, és még meg is fenyegetett egyszer, hogy ha megcsalom, akkor blablabla.. -.-""

Bírom őt, mert jó vágású srác, de már nehezen viselem el ezt a fél éve tartó tortúrát.:(

Mondjatok valami erre kérlek.

20/L

2014. jan. 31. 09:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
Veronikának pedig teljes mértékben igaza van. És hallgathatnál is rá, mert több évet megélt már, mint te, és több tapasztalattal rendelkezik.
2014. febr. 5. 16:08
 42/56 anonim ***** válasza:
100%

67%-os: jééé, te nem lettél még priviben leparasztozva? :D

(Csak mert én igen, de hagyjuk...)

Csak két dolog, ha már itt is meg lettem szólítva:

"Sajnálom, hogy ilyen lények is vannak, mint ez a veronika..... Tudd meg, hogy nincs igazad, és ne avatkozz bele mások 1.: beszélgetésébe(67 százalékossal), 2.: mások kapcsolatába. Üdv"

Először is: egy publikus oldalon tettél fel egy kérdést...

Mindenkinek! Amit ide írsz, nem csak egy válaszolónak szól, főleg, ha nem is jelzed..., így nem érzem úgy, hogy belerondítottam volna a beszélgetésetekbe...

Másodszor: Abszolút kulturáltan írtam le a véleményemet... nem rondítok bele más kapcsolatába, azt te tetted meg a sajátoddal, azzal, hogy nyilvánosságra hoztad a problémádat, ahelyett, hogy megbeszélted volna vele... már írtam: nem támogatókat kerestél magad mellé... véleményeket kértél, de úgy látszik, csak a veled egyezőt vagy hajlandó elfogadni. Akkor miért tetted fel a kérdést?

2014. febr. 5. 16:15
 43/56 anonim ***** válasza:

Nem is beszélgetés volt, hanem sárdobálás az ő részéről.

kiemelek neked néhány kulcsjelentőségű mondatrészletet: "szinte megfojt", "betegesen féltékeny", "nem enged el sehová", "főiskolára is bekísér", "a mobilomban felhivogatta a számokat", "meg is fenyegetett egyszer", "nehezen viselem ezt a fél éve tartó tortúrát"...

felfogtál ebből bármit is? ezeknek a súlyát?

2014. febr. 5. 16:43
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok! Kár a töltényért.
2014. febr. 5. 16:58
 45/56 anonim ***** válasza:
jaja. (tényleg lottóznom kellene)
2014. febr. 5. 16:59
 46/56 A kérdező kommentje:

67 százalékos... ismételten mondom, hogy te nem vagy komplett, ismételten mondom, hogy nem éri meg eldobni egy pasit csak azért, mert féltékeny

ha ezt te megteszed, csak sajnálni tudom azt a pasit.

ami pedig téged illet még, te nem 23 éves vagy,

tudom ki vagy, és tudom hogy mi bajod van

volt neked egy olyan kapcsolatod, ahol szörnyen érezted magadat, szinte megfulladtál és kikészültél idegileg és testileg. De tudd meg és ezt bizony én mondom neked, hogy nincs igazad, azt a pasit én sajnálom, akit te eldobtál, és a lelked mélyén te is tudod, hogy nem így kellett volna t örténjen.

Köszönöm, hogy szót adtál nekem

Szebb életet kívánok neked.(kétséges, hogy meglesz-e úgy, hogy kidobtad a szerelmet az ablakon)

2014. febr. 5. 19:59
 47/56 anonim ***** válasza:

Nagyon sok sirás vár még rád kérdező :(

Mi megpróbáltuk...

2014. febr. 5. 20:03
 48/56 anonim ***** válasza:

kérdező:

egy publikus oldalon egy nyilvános kérdésre NEM TE mondod meg ki válaszolhat!

2014. febr. 5. 20:08
 49/56 anonim ***** válasza:
tudod, tudod, hát persze:D:D:D jajj, anyám borogass... de azért jót vidultam rajtad:D
2014. febr. 5. 21:52
 50/56 anonim ***** válasza:

LOL :D.

Kedves Kérdező! Boldog börtönéveket kívánok!

Egyesek a bűneikért kerülnek oda te a szeretetedért.

Kívánom, hogy a reményed életfogytig sikeresen kitartson!

2014. febr. 5. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!