Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Adjak szerintetek esélyt egy olyan fiúnak, aki betegesen féltékeny?
Figyelt kérdés
Szinte megfojt ezzel, volt egy szünet is köztünk,elég nehezen dolgozta ezt fel. Szinte betegesen féltékeny, nem enged el sehová, főiskolára is bekísér, a mobilomban felhívogatta a számokat, és még meg is fenyegetett egyszer, hogy ha megcsalom, akkor blablabla.. -.-""
Bírom őt, mert jó vágású srác, de már nehezen viselem el ezt a fél éve tartó tortúrát.:(
Mondjatok valami erre kérlek.
20/L
2014. jan. 31. 09:22
11/56 anonim válasza:
Az esetek többségében egyet szoktunk értebi Dowd barátommal, de most ellent kell, hogy mondjak. Ő azt írja, ez nem fog változni. De bizony fog! Rosszabb lesz! Az első házasságommal egyidőben kötött házasságot az exnejem barátnője, és a fiúja. Ez a srác volt ilyen féltékeny típus. A második év végére már verte a feleségét, nem mehetett ki az utcára, de még a boltba se. Iszonyú volt, s mindeközben kívülről nem látszott semmi.
12/56 anonim válasza:
Figyelj, én hat hónap után pont ma szakitottam egy ilyennel. Hidd el, hosszútávon meg fog ölni vele, nem fogod birni sokáig és az ilyen hiába igéri, hogy megváltozik, nem tud ... Nem fog semmi jó kisülni, saját tapasztalat hidd el. Hiába hord a tenyerén, amikor nem tud ellenőrizni akkor betegesen előtör belőle!
13/56 anonim válasza:
Te is leírtad, hogy már nehezen viseled el ezt a fél éve tartó tortúrát. Valamikor es valahogy véget kell vetnek ennek. Meg is fenyegetett es lehet, hogy komolyan is gondolta! Szerintem szakíts vele.
14/56 anonim válasza:
elítélni nem kell, de otthagyni igen.. vagy azt akarod, h olyan legyen, mintha állandóan figyelnének, és kiakadnának, ha 5 percet késel??? neked ez normális????
15/56 A kérdező kommentje:
figyelj utolsó(k?),valaki egyszer azt mondta nekem, hogy amíg van szeretet és szerelem, addig mindig van remény, és én ehhez tartom magam. Mert ez igaz is. Jóképű-olaszos srác,sötét szemöldökkel és sötét hajjal-virító zöld szemekkel, miért dobnék el egy ilyen pasit? gondolj már bele, nekem az éri meg, hogy változzon,nem az hogy dobjam, mert ha eldobom most, akkor nem tudhatom, hogy én , átlagos lányként találok-e még ilyen pasit. Adtam neki már számtalan esélyt, de adok neki még egy utolsó-utolsó-utolsó esélyt is, már a második szünet után is. Logikusan gondolkodom és már döntöttem. :)
2014. febr. 4. 21:21
16/56 anonim válasza:
Megsúgom: az ilyen lányok "mindig" adnak egy utolsó esélyt...
Aztán pár év, és a helyzet folyamatosan romlik... a férfi már akkor megveri a nőt, ha csak ránéz egy másik férfira az utcán, vagy köszön valakinek...
És utána is jön egy utolsó esély... mert hol találok ilyen srácot...?
Megsúgom: ilyet... bármikor...
Ne a külső legyen már az elsődleges, sorry!
17/56 anonim válasza:
jaa, hogy olaszos.. az h betegesen féltékeny, és megfulladsz majd Mellette, az smafu...
18/56 A kérdező kommentje:
utolsó, ne aggódj értem, lassan 21 éves nő vagyok, tudok magamra vigyázni ;) szerintem a te életedben nincsenek rendben a dolgok, jól érzem, hogy neked volt ilyen barátod, aki szintén "olaszos" volt, és te dobtad őt? jól érzem ezt, hogy nagy a hasonlóság köztünk? :)
2014. febr. 4. 21:45
19/56 anonim válasza:
szerintem ne szakíts vele, amíg még van szeretet, addig van remény is :)
20/56 anonim válasza:
nem, egyáltalán nem érzed jól, nem volt olaszos barátom. de volt egy féltékeny pasim egyszer, aki mellett már 3 hónap után meg akartam őrülni, úgyh ki is dobtam. nehogy már ne legyen terem, meg más emberek az életemben, meg ne mehessek oda, ahova akarok.. a mostani párommal mindenki oda megy ahova akar, megvan a saját szabadságunk, és ez az, ami jó. de te meg is érdemled.. ha már ennyire ragaszkodsz hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!