Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS! Adjak szerintetek esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Adjak szerintetek esélyt egy olyan fiúnak, aki betegesen féltékeny?

Figyelt kérdés

Szinte megfojt ezzel, volt egy szünet is köztünk,elég nehezen dolgozta ezt fel. Szinte betegesen féltékeny, nem enged el sehová, főiskolára is bekísér, a mobilomban felhívogatta a számokat, és még meg is fenyegetett egyszer, hogy ha megcsalom, akkor blablabla.. -.-""

Bírom őt, mert jó vágású srác, de már nehezen viselem el ezt a fél éve tartó tortúrát.:(

Mondjatok valami erre kérlek.

20/L

2014. jan. 31. 09:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Mi a fa*sznak teszel fel kérdést, ha már eldöntötted? Az emberek itt kiteszik a lelküket, hogy segítsenek, te meg nagyvonalúan rájuk legyintesz: mennyi hülye, aki szembe jön az autópályán...
2014. febr. 5. 10:34
 22/56 A kérdező kommentje:

67%-os te nem vagy komplett :D

kidobni egy pasit azért mert féltékeny? te eszednél vagy?Milyen nő vagy te? Fuhhh, az aberráltak mindig felhúznak. :(

2014. febr. 5. 10:47
 23/56 A kérdező kommentje:

amúgy meg fiatalabb mint én, tudom irányítani még és még fejlődésben van,

a fiúk 17-18 éves korukban változnak nagyon sokat, tapasztalataim szerint.

2014. febr. 5. 10:49
 24/56 anonim ***** válasza:
76%

Bocs, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak magadat győzködöd... ha tudod irányítani, formázni, akkor fél év alatt miért nem sikerült?

Neked tetszik, emiatt dobni nem akarod... eddig még talán OK...

És ha eljuttok odáig, hogy első pofon, mert köszöntél az eladónak, amikor beléptél a boltba? Akkor is?

Van róla fogalmad, hogy Magyarországon a testi sértések legnagyobb része ilyen kapcsolatokban fordul elő?

Ahogy a legtöbb családon belüli gyilkosság is? :(

2014. febr. 5. 10:59
 25/56 A kérdező kommentje:
én a 67%-osnak írtam, nem neked kedves utolsó :)
2014. febr. 5. 11:03
 26/56 anonim ***** válasza:
itt az egyedüli, aki nem komplett, az te vagy. h tűrheted el h mindenhova elkísér? majd amikor már elkezd verni, talán rájössz... de tudod mit? meg is érdemled...
2014. febr. 5. 11:04
 27/56 A kérdező kommentje:
mondd csak, te ellenzed a volt barátodat? 67 százalékos.
2014. febr. 5. 11:06
 28/56 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy ez neked h lehet normális? egy kapcsolat alapja a bizalom... ha ez nincs, akkor semmi értelme együtt lenni, de ne haragudj már, elveszi a mobilodat, NEM ENGED EL SEHOVÁ???? te látod, amiket leírtál??? neked ez normális???
2014. febr. 5. 11:07
 29/56 A kérdező kommentje:

figyelj 67 százalékos...

én empatikus vagyok, nehéz kort él meg a szerelmem...

van neki egy félelmi betegsége is.. szociális fóbiás...

van még mit kinőnie de én megértem mert megértő személyiség vagyok! és ezzel nem magam alatt vágom a fát, csupán belelátok DOLGOK MÉLYÉBE IS ÉS NEM FELÜLETES-FELSZÍNES VAGYOK!!!!!

Tudod, én sajnálom a te volt barátodat is, hogy nem értette meg őt a barátnője

67 százalékos, 18 éves fiúról van szó, mégis mit vársz?

2014. febr. 5. 11:11
 30/56 anonim ***** válasza:
senkinek se kellene megengedned h a magánszférádban túrkáljon. na, én meg nem sajnálom az exemet, mert ő tette tönkre a dolgokat az állandó bizalmatlankodásával. de ha neked ez így jó.... egy kapcsolat nem erről kellene h szóljon, h egymást gyanusítgatjátok. pl. ha én ilyet csinálnék a mostani pasimmal, egyből kirakna, és joggal.
2014. febr. 5. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!