Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Adjak szerintetek esélyt egy olyan fiúnak, aki betegesen féltékeny?
Szinte megfojt ezzel, volt egy szünet is köztünk,elég nehezen dolgozta ezt fel. Szinte betegesen féltékeny, nem enged el sehová, főiskolára is bekísér, a mobilomban felhívogatta a számokat, és még meg is fenyegetett egyszer, hogy ha megcsalom, akkor blablabla.. -.-""
Bírom őt, mert jó vágású srác, de már nehezen viselem el ezt a fél éve tartó tortúrát.:(
Mondjatok valami erre kérlek.
20/L
Éééééés nyert.
Lásd: 2. kommentem, ahol már leirtam, hogy még +3 oldalon keresztül megy majd a kibúvó keresés.(Miquel kolléga is látott már pár cifrát, joggal mondja, hogy ebből verés is lesz idővel.A NANE ezrével tud olyanokról mint te is leszel) Szerintem olvasd el még egyszer azt a kommentet, ott van mire számithatsz. (én addig veszek egy lottót...)
Privátban megkaptam, miért ijesztgetem itt a népet, inkább ne szóljak hozzá!
Bocs, de nem támogatást kértél a téveszméidhez!
"elhiszem, de amíg van szeretet, amíg szeret engem és bármit megtenne értem és könyörög hogy bocsássak meg neki, addig van esély, mert a szerelem mindent megment"
Van róla fogalmad, hogy ez minden betegesen féltékeny férfire jellemző?
Meséljek? Van pár ismerősöm, nem vagyok tizenéves már...
15 éves voltam, amikor a strandon voltam keresztanyámmal és egy egy neki ismerős párral. A pár nőtagja egész idő alatt a plédet bámulta. Szó szerint! Rákérdeztem, és azt válaszolta, nem nézhet fel, mert ha véletlenül egy férfi felé néz, a párja megveri!
Akkor, 15 évesen megkérdeztem, miért nem hagyja ott? A válasz ugyanaz volt szinte, amit te leírtál... hogy mert szereti, meg könyörög neki, hogy bocsásson meg.... és majd megtudom, ha szerelmes leszek... szerencsére ezt a részét nem tudtam meg... nem tudom, mi lett velük, azóta nem láttam őket.
Másik: családon belül...
A nő nyáron felvett egy állítólag áttetsző ruhát a munkába... nem volt mini, nem volt kivágott, egy egyszerű nyári ruha volt... a férje felnyomta a falra, mert biztos a szeretőjének öltözött ki... azóta elváltak.
Szintén családon belül:
Nő odaköltözött a barátjához, a gyerekével együtt. A gyereknek egyedül kellett hazamenni a suliból, mert a nő egyedül nem tehette ki a lábát a házból. Be volt zárva, és ezt értsd szó szerint. Akkor szökött haza, amikor azért meg lett verve, mert mégis elment egyszer a fia elé.
És ez csak az én környezetem... számtalan hasonlót lehet olvasni, főleg a sajtóból, ahol tragédiával végződik a dolog...
és minden esetben ott van az, hogy a nő szereti a férfit, a férfi is a nőt, de teljesen kisajátítja, tulajdonaként kezeli.
Kétféle féltékenység van...
Az egyik egészséges... amikor ténylegesen megjelenik a harmadik fél, mint rivális... ezt mindenki másképp kezeli.
És van a beteges, amikor ok nélkül mindenre, és mindenkire... és korlátoz, és ellenőriz. Ez önbizalomhiány, és kisajátítás... és ezek valóban legtöbbször bántalmazásba torkollnak.
Szívből kívánom, hogy időben nyíljon még ki a szemed! Ha nem hiszel nekem, menj be egyedül a suliba! Vagy töröld ki a telefonodból a teljes híváslistát... és figyeld a reakcióját!
Pedig igaza van, nem kicsit. Ha a saját károdon akarod megtanulni, részünkről rendben, be is fogtuk!
De ha nem vagy rá kiváncsi kár volt kiirni a kérdést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!