Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van kiakadva a barátnőm?
Elmentem egy buliba pár haverommal (fiúk, lányok), azért nem együtt mentünk mert ő is a barátaival akart lenni meg én is. Készültek rólunk képek. Van egy olyan amelyiken egy lány barátom az egyik combon ül, egyik karjával ölel, a másikkal az arcomat fogja én meg közben hozzá vagyok kicsit bújva. Olyan maga a kép mintha már 1000 éve szerelmesek lennénk pedig nem. Lassan 20 éve barátok vagyunk és soha semmi nem volt közöttünk, barátja is van aki kinevette a képet és azt mondta, hogy tényleg olyan. De nem zavarta. A barátnőm meg elkezdett nekem hisztizni, hogy mi az a kép, pedig soha nem adtam féltékenységre okot. Szerintetek jogosan van rám kiakadva?
24F
20 éves barátságról van szó bakker.
Kicsit túl kéne nézni azon, hogy egy fiú meg egy lány van a képen, akik úgy néznek ki mintha...
Szerintem egyáltalán nem jogos, csak a féltékenység mániás p*csák akadnak ki ilyenen.
"20 éves barátságról van szó bakker"
Annál inkább!! Nem egy nem kettő barátságból szövődött kapcsolatot láttam már köztük olyat is ahol szintén 10-20 éves barátság változott át észrevétlenül szerelemmé és bizony el is hagyták a párjaikat egymásért.
Barátság ide vagy oda a másikat nem ölelgetem puszilgatom és ülök az ölébe. Ja és a féltékenység nem mánia kérdése senki se direkt csinálja ha nincs rá okom nem vagyok féltékeny de ha a párom egy másik nővel kokettál együtt vannak és fizikai kontaktus is van akkor had ne én legyek már a hétfejű sárkány.
Ilyenkor szokott jönni a "sokat ittam és hát ő éppen ott volt,és csak úgy megtörtént".
A kedvencem ami az exem mondott anno számonkérésnél:
"-Összekevertelek benneteket, azt hittem te vagy!!"
Hihető :D
Annyira amennyire Rezesova összekeverte a vizet a vodkával.
Milyen gonoszak ezek a szeszgyártók mi?? Ásványvizes flakonnak álcázzák a vodkásüveget xD
LOL :D
Én ettől nem félnék
20 éve ezerszer lehetett volna több, nem véletlenül nem lett. Ez becsontosodott barátság státusz.
Ebből akkor lehetne valami, ha mindkettő párja a balhézással kvázi: egymás karjaiba lökik őket, de akkor is arra fogadnék hogy max: egy szex, de inkább közös berúgás lenne a vége.
A lány barátommal (direkt nem irom ki a nevét) csak az első pár évben tucatszor összejöhettünk volna, annyiszor sirdogáltunk egymás vállán pasik/nők miatt, és nem egy vodkás üveget végeztünk már ki együt... :)))
"Olyan maga a kép mintha már 1000 éve szerelmesek lennénk"
Legközelebb olyan képet is csináljatok, ami olyan, mintha már vagy fél órája döngetnétek, az nagyobb poén. Egy megértő barátnő ugyan miért is hisztizne ezért, ilyen minden régóta tartó barátságban előfordul, ugyebár! :DDD
Egy párkapcsolatban élő férfi ne engedje már meg, hogy egy csaj az ölébe üljön, még akkor sem ha a barátja.
Megértem a barátnődet, én is kiakadnék... Ez nem hiszti.
ismételten, mint oly sokszor: Dowd-al kell egyet értsek.
engem sem zavarna.
ha éve ilyen a barátság és soha nem történt egyéb; miért épp most kéne?
amúgy meg nem a fotó a lényeg. Ha annyira akarnál vmit a lánytól vagy ő Tőled, az gondolom, fotó nélkül is megtörténne.
Én elég közvetlen vagyok a fiúbarátaimmal és SZERENCSÉRE ők is velem. Hála Istennek nekem mindig olyan partnereim voltak, akik ebből nem csináltak gondot, mert láttak már velük társas közegben és tudták, h ezek mögött a "bújások" mögött tényleg nincs egyéb a puszta szeretetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!