Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan van kiakadva a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan van kiakadva a barátnőm?

Figyelt kérdés

Elmentem egy buliba pár haverommal (fiúk, lányok), azért nem együtt mentünk mert ő is a barátaival akart lenni meg én is. Készültek rólunk képek. Van egy olyan amelyiken egy lány barátom az egyik combon ül, egyik karjával ölel, a másikkal az arcomat fogja én meg közben hozzá vagyok kicsit bújva. Olyan maga a kép mintha már 1000 éve szerelmesek lennénk pedig nem. Lassan 20 éve barátok vagyunk és soha semmi nem volt közöttünk, barátja is van aki kinevette a képet és azt mondta, hogy tényleg olyan. De nem zavarta. A barátnőm meg elkezdett nekem hisztizni, hogy mi az a kép, pedig soha nem adtam féltékenységre okot. Szerintetek jogosan van rám kiakadva?

24F

2013. dec. 12. 12:08
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Neki is van barátja 5 éve, mi is 3 éve együtt vagyunk. Csak jól éreztük magunkat. Szerintem ő se akart tőlem többet. Elsős korunkban ismertük meg egymást. Én meg tudom magamról, hogy nem akartam.
2013. dec. 12. 12:20
 12/30 besenyőpistabácsi ***** válasza:
A csapodárok lepontoztak(majd engem is). Nem nem illik, hanem erkölcstelen. Ha mások a normáid, keress egy hasonló gondolkodású hűséges hölgyet! Ha a barátnőd mutatna egy ilyen fényképet, amelyiken valakinek az "ölében" ül és simogatják egymást, amelyike úgy néznének ki, "mintha már 1000 éve szerelmesek lennének", mit szólnál? Nem vagyok rá kíváncsi, hogy ebben a helyzetben mit írsz le nekem, hanem azt kérdezem, hogy önmagadban, önmagadnak, milyen kérdéseket tennél fel? Tehát mit szólnál hozzá, hogyan esne?
2013. dec. 12. 12:21
 13/30 anonim ***** válasza:
Igazából én nem is értem, miért van igénye valakinek, hogy ölelgesse, puszilgassa, ölbe vegye, stb. az ellenkező nemű barátait. Egy barátság nemtől független, ugyanúgy érzek az azonos, mint a másik nemű barátaim iránt. Te, kérdező, fiú barátokat is ölbe szoktál venni?
2013. dec. 12. 12:22
 14/30 A kérdező kommentje:
Hát hogyha tudom, hogy barátok és ismerem a srácot akkor nem akadnék ki. Ha nem ismerném akkor nyilván zavarna. Nem, nem szoktam ölbe venni a fiú barátaimat, de ha már ittunk akkor ölelgetjük egymást meg néha alapból is (nincs meleg). Nem érzek náluk se többet és ők se.
2013. dec. 12. 12:26
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen vág ide a téma, de még a férjem legénybúcsúja jutott eszembe az eset kapcsán. Ilyenkor ugye a barátok és a férfirokonok apraja-nagyja meg van hívva, persze alap, hogy rendeltek neki egy vetkőzős nőt. Aki tette is a dolgát, de annál a résznél, amikor a férjem ölébe akart ülni, ő finoman odébb lökte.

Mert az egyedül nekem fenntartott hely, oda se barát-barátnő, se egy ilyen r.bi ne üljön. A legénybúcsú előtt zavart, hogy lesz vetkőzős csaj, de innentől kezdve már egyáltalán nem. A férjem tudta hol a határ, meg kinek hol a helye.

2013. dec. 12. 12:28
 16/30 anonim ***** válasza:
Azt tudhatod, hogy barátságból szerelem is lehet.Honnan tudod, hogy ez a csaj nem a barátnõdnek akart,direkt kellemetlenséget?
2013. dec. 12. 12:31
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Privátokra nem mindig válaszolok, ezért inkább itt.

"Ide digyelj. Attól hogy valakinek ez a munkája, még nem ribi. Kár hogy a szegény férjed egy ilyen korlátolt senkit vett el....semmi jogod mások felett itélkezni."

Ezúton szeretnék minden érintettől bocsánatot kérni, mert általánosítottam. Nyilván nem olvastam a munkaköri leírást. Szánom-bánom, amiért jogtalanul minősítettem a saját értékrendem szerint valakit, aki kb. 40 idegen férfi előtt szokott pucérra vetkőzi.

2013. dec. 12. 12:34
 18/30 anonim ***** válasza:
43%

" Lassan 20 éve barátok vagyunk és soha semmi nem volt közöttünk"

Eléggé túlreagálja. Nekem van több mint 10 éve olyan barátom aki történetesen lány, bulin rólunk is készültek táncolós fotók, meg amin a hátamra felugrik, sőt még puszi is.

Nah most ezen az én párom nem akadt le, mert ismeri a lányt ő is, nagyon jól tudja, hogy haverok vagyunk nagyon régóta. Eléggé aggályos, hogy ebből ilyen hisztit csap.

Felemerül a kérdés: és akkor a jövőben most nem is találkozhatsz egy 20 éve meglévő barátoddal? Mert ez igy eléggé necces nem?

2013. dec. 12. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:

Hmmm... én vajon miért tudom úgy tartani a másik nemű barátaimmal a kapcsolatot, méghozzá nagyon jó kapcsolatot több éve, hogy soha nem mászunk egymás ölébe, nem viselkedünk úgy, mintha ezer éve szerelmesek lennénk, nem is pózolunk így fényképeken.

Szerintem ez értékrend kérdése, meg igény kérdése. Én nem igénylem.

Egyébként vannak olyanok, akiknek az is természetes, hogy egy ágyban alszanak az ellenkező nemű barátaikkal, ismerek is ilyet. Nekem ezek már nem férnek bele a barátság témakörébe.

Szerintem ha csak ez a probléma közted és a barátnőd között és semmi más, akkor annyit megtehetsz, hogy nem veszel az öledbe más lányokat, mert jujdenagyabarátság. Egy barátság szerintem nem erről szól. De nem vagyunk egyformák, mondom, ez értékrend kérdése.

2013. dec. 12. 12:44
 20/30 anonim ***** válasza:
én még a legjobb, azonos nemű barátaim ölébe sem ülök, nemhogy egy ellenkező neműébe. még ha csak barátok is vagyunk, már csak azért sem tennék ilyet (ha másért nem is), mert tudom, hogy a barátnőjének rosszul esne. az egy dolog, hogy szerinted barátok vagytok, de a barátnőd joggal féltékeny. láttam én már olyan pasit, aki a barátnője előtt adott szájrapuszit egy másik lánynak, mert ők aaaaannnnyira barátok...
2013. dec. 12. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!