Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan van kiakadva a barátnőm?
Elmentem egy buliba pár haverommal (fiúk, lányok), azért nem együtt mentünk mert ő is a barátaival akart lenni meg én is. Készültek rólunk képek. Van egy olyan amelyiken egy lány barátom az egyik combon ül, egyik karjával ölel, a másikkal az arcomat fogja én meg közben hozzá vagyok kicsit bújva. Olyan maga a kép mintha már 1000 éve szerelmesek lennénk pedig nem. Lassan 20 éve barátok vagyunk és soha semmi nem volt közöttünk, barátja is van aki kinevette a képet és azt mondta, hogy tényleg olyan. De nem zavarta. A barátnőm meg elkezdett nekem hisztizni, hogy mi az a kép, pedig soha nem adtam féltékenységre okot. Szerintetek jogosan van rám kiakadva?
24F
Hát nem tudom, de a férjemet ismerve szerintem nekem nem lenne már fejem ha a legjobb haverom ölébe ülnék és simogatós képet lekapna valaki.
Ez egy olyan dolog, hogy ha kapcsolatban vagy akkor egyszerűen neeeee... Mert nem és kész..
Nem illik nem tisztességes érted?
Beszéljétek meg. Mond el, hogy neked mit jelentett. Mondja el, hogy ő hogy látta. Lássátok, hogy a kettő nem ugyan az. Kérdezd meg, hogy őt ezt miért zavarja? Mondd el, hogy nem akartad, hogy kellemetlenül érezze magát emiatt.
Nem jogosan, hanem okkal van kiakadva. Az okot meg tudjátok beszélni, tudtok rajta változtatni. Egy kicsit a megértés részén és egy kicsit a cselekmény részén is.
Igen.
A férjemnek is vannak női barátai, egyik már szintén lassan 20 éve, de soha nem ül az ölébe, nem bújnak össze, nem ölelgetik egymást. Én sem teszem ezt a férfi barátaimmal.
A barátnődet nem zavarta, hogy elmész bulizni a fiú és lány barátaiddal egyaránt, miért ne bulizhatnátok együtt nélküle.
Viszont van egy határ. A csak barát barátnő ne akarjon az öledbe ülni, mert az ott nem az ő helye. Az egyetlen nőnek van fenntartva, méghozzá a barátnődnek. Nem szép dolog ez a részéről, hogy ezt nem tartja tiszteletben, és nem volt szép tőled sem, függetlenül attól, hogy csak barátok vagytok. Vagy talán épp azért.
Nekem is van fiú barátom, nagyon szeretem, de soha az életbe nem jutna az eszembe az ölébe ülni, vagy más félreérthető helyzetbe keveredni vele.
Én nagyon ki lennék akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!