Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi? 15/L
Figyelt kérdés
Nos,nekem van barátom akivel még elég friss a kapcsolatom.A legjobb barátnõm barátja pedig a legjobb fiù barátom.Na most,a legjobb barátom bevallotta nekem,hogy ugyanannyira szeret engem,mint a legjobb barátnõmet.Nagyon furcsa ez nekem,és bõgni tudbék de nagyon elbizonytalanodtam ezért a mostani kapcsolatom ügyében pedig szeretem a barátomat,de most ezek szerint a legjobb barátom iránt is érzek valamit?Az nem lehet.Légyszives értelmes válaszokat kérek!2013. nov. 20. 20:04
1/6 anonim válasza:
XD nekem a legjobb barátom barátja meg azt mondta hogy a te legjobb barátod miatt ne bogj
2/6 anonim válasza:
Lehet csak barátilag szeret egyformán titeket és nem értem miért kell emiatt sírni. Mondd el neki, hogy köztetek barátság van és neked (mint ahogy neki is) van kapcsolatotok amit nem akarsz feladni mert egyébként is rossz ötlet lenne.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kicsit kusza az egész elnézést.:P De nem tudom mert nagyon sokat jelent nekem a legjobb barátom de ez az egész helyzet elég furcsa :/
2013. nov. 20. 20:10
4/6 anonim válasza:
Fiú lány barátság nem létezik.
Majd ha nagyobb leszel rájössz.
De vagy a legjobb barátnődet vagy a legjobb barátodat tuti hamarosan elveszted és ezt nem rosszindulatból írom. 25/F
5/6 anonim válasza:
Mind 3at bebukhatod. Még h fiu baràt meg akar dugni mert bnödet vagy nem tudja vagy kivàncsi ràd is (alapvetöen màs lyukra) azert valotta a szerelmet. El kell döntened kit akarsz elvesziteni. Baràtnöd ès a pasid akkor összejössz a baràttal majd téged is megalàz mint bnödet. Vagy baràtnőd pasijàt akkor megmondod bnödnek ràd hajt a pasija jó esetbe mostani pasid kicsit megràmàzza jobbról balról.
6/6 anonim válasza:
tini párkapcsolatok kategória inkább
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!