Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egyik pillanatról a másikra a párom lázadni kezd ellenem, mintha a gyerekem lenne? Mit lehet tenni?
a sráccal ne tegyél semmit.
Nem viszik táncba a Marcsát, ha ő nem mond igent.
Ha annyira beléd lenne szeretve a kedvesed, akkor nem mondott volna igent mikor Fektérék tangóra.
Itt a nőd az aki vétkes. Most te is azt csinálod, mint amit az előttem szóló leírt: külső tényezőkben keresed a hibát.
"Valami ötlet esetleg hogy mit tegyek a sráccal? A legszivesebben elég rendesen behuznek neki párat és elmondanam hogy mit tett... "
Érdekel, hogy én mit tettem a sráccal? Összehaverkodtam vele :D.
Nem tudtam rá haragudni, mert semmi rosszat nem tett, ugyanis a párom engedett neki terepet. Nagyon sokan próbálkoztak be nála már addig is, és sosem kavart be senki közöttünk, szóval a srácra én úgy tekintettem, mint a párkapcsolatunk problémáinak melléktermékére. Te azt gondolod, hogy ő az, aki szánt szándékkal csavart dobott fogaskerekek közé, de valójában ő csupán a gépek ápolatlansága miatt fellépő rozsda.
És azzal is legyél tisztában, hogy ha el tudja vinni, akkor vigye is el, mert így jártál jobban - bár ezt persze így utólag én is könnyen mondom, akkor nem így viselkedtem. Ha meg meg tudod tartani, akkor a kapcsolatotok már kiállt egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!