Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egyik pillanatról a másikra szakítanak veletek, ti gyorsan bele tudnátok törődni?
Attól függ, mik az előzmények, milyen hosszú és mély kapcsolat volt.
Gyorsan, vagy nem gyorsan, ilyen esetben nincs más választásod.
"Feltettem egy kérdést, miért nem tudtok arra válaszolni????"
Mert nem lehet háttérinformációk hiányában megválaszolni! Mennyi idő, milyen mély kapcsolat után?
Személyes meglátásom szerint 3-6 hónap együtt járás alatt bőven benne van a pakliban, hogy a felek egyre jobban megismerik egymást, és rájönnek, hogy mégsem ilyen partnert szerettek volna. Kb. olyan ez, mint a munkahelyen a próbaidő: ekkor még indoklás nélkül bárki mondhatja azt, hogy köszönöm, de mégsem. Az ilyesmi persze, rosszul esik, de teljesen normális, hiszen csak akkor tudom eldönteni, hogy a másikra vágyom-e, ha már megismertem valamennyire. És hát persze, senki nem kényszeríthető arra, hogy olyasvalakivel legyen, akivel nem szeretne.
Hosszabb kapcsolat (esetleg együttélés) esetében persze már más a helyzet. Ott viszont szerintem soha nem egyik napról a másikra, pláne nem magyarázat nélkül történik. Olyan persze előfordul, hogy az elégedetlen fél hiába próbálja jelezni, hogy gond van, a másik nem hajlandó erről tudomást venni. Sajnos éltem ilyen kapcsolatban, évekig (!) próbáltam változtatást elérni, jeleztem én, hogy mi az, ami nem jó, de a másik fél meg sem hallotta, aztán csodálkozott, amikor szakítottam. Szerinte hirtelen, egyik napról a másikra, szerintem meg több éven keresztül küzdöttem a kapcsolatunkért, de abszolút nem volt benne partner.
Szóval nem tudom, hogy nálatok melyik verzió állt fenn, de a fentiek függvényében gondold végig szerintem.
Na, ha már itt pattogsz, akkor itt egy válasz:
Tegyük fel, TE (vagy egy te-kaliberű egyed) szakítasz velem. Van egy hozzáállásod, ami rohadtul nem szimpatikus. Mondjuk szó nélkül, magyarázat nélkül dobsz, kifejezve ezzel, hogy gyakorlatilag semmibe sem nézel, mert egy miértet sem érdemlek meg - szerinted. Ezek után hülye lennék egy percet is gondolni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!