Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem beleszerettem a gyerekem orvosába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az egész már közel 10 hónapja kezdődött-akkor kerültünk hozzá.Rögtön megtetszett,és láttam rajta is hogy szépnek talál-sokszor csak úgy bejött a szobába és beszélgettünk avagy csak nézett és mosolygott Nem akarom én a saját házasságomat ,és az övét sem feltúrni de nagyon vonzz a doktorúr-Most külföldön vagyunk,/kórház/megkért hogy írjak neki mi történik velünk.Mindig úgy fogalmazom a leveleimet hogy ne kelljen rá válaszolnia-/pont azért hogy ne gondoljak rá/,de ő mindig ír-azt is írta hogy hiányzunk neki és sokat gondol ránk,aláirásként pedig a keresztnevét írja.Már ott tartok,hogy állandóan az e-mail-eket figyelem,ha nem ír hiányzik.Tiszta hülye vagyok,Végre kiírtam magamból.KB 15 évig hozzá fogunk járni-nincs más.Ha a sors úgy írta hogy történnie kell valaminek akkor ugyis történni fog de én nem akarom megbántani a szeretteimet-a férjem is tök normális pasi-igaz nem álmaim pasija-de azért boldoggá tesz.
2013. jún. 17. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem csak gyerekorvos lesz a pali :D
2013. jún. 17. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:

ezt hogy értsem, bemegy a szobába? hol vagytok?

amúgy ha nem akarsz semmit, áruld már el miért is írsz neki? ezért van a józan ész, ha valakivel együtt élsz, ott nincs ilyen amit csinálsz, ne vacillálj, döntsd el mit akarsz, ahhoz mérten viselkedj, N

2013. jún. 17. 22:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Kórházban közel 10 hónapja.A gyerekem állapotáról írok,és ő mindig kérdez hogy a többi magyar gyerekkel mi van,és mit terveznek csinálni a gyerekemmel.De jó amit írsz utolsó észhez kell térnem
2013. jún. 17. 22:21
 4/8 kolosszus22 ***** válasza:
Elkövetted életed nagy baklövését, most meg majd mehet a hajcihő. Mindig ez van ilyenkor. Soha nem megyünk hozzá olyanhoz akivel nem vagyunk minden szempontból megelégedve, mert az később kiütközik, lásd a saját eseted!
2013. jún. 17. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

"a férjem is tök normális pasi-igaz nem álmaim pasija-de azért boldoggá tesz."

Hanynom kell a tortenededtol. Es meg a Pasikra mondjak, hogy hutlenek meg osztonlenyek...

2013. jún. 19. 10:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Mi nők is ösztönylények vagyunk-egy férfi bármikor félreléphet,-sok nő csak nyel.ha egy nő gondol-hangsúlyozom gondol! ilyenre már elhordják mindennek.

Akár veled is megtörténhet,hogy pillanatnyilag akár egy gondolat erejéig is megingasz.

2013. jún. 19. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj! Nincs velem Neked semmi bajom...

Csak en is tehetetlenul/szomoru vagyok.

(

Mi kulfoldon elunk es amikor otthon voltunk akkor a felig-meddig rokonok kozott elmondtam, hogy a parom elegge szomoru kint. En meg csak-csak elvagyok, mert ugye dolgozom, de a parom bizony most a 4 fal kozott elegge maganyos, boldogtalan.

Erre az egyik elvalt ismerosom a hatam mogott raugrott a paromra es erotikus chatig jutottak. Amihez ugye 2 ember kell, mint ahogyan a hazassaghoz is.

Ki a hibas?

)

En majdnem valtam. Es meg mindig nem vagyok tul. Sot! Egyszeruen nem megy le a beka. Pedig mar vagy 8 honap eltelt.

Sokkal torekenyebb a kapcsolatod a ferjeddel, mint ahogyan azt te gondolnad.

39F

2013. jún. 19. 14:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Valószínű a magány sodor egy másik férfi felé.Az én párom is külföldön van,mi meg már több hónapja kórházban.Remélem pár hét ,hónap és újra együtt leszünk,és elfelejtem ezt a csacsiságot-
2013. jún. 19. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!