Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem beleszerettem a gyerekem orvosába. Mit tegyek?
ezt hogy értsem, bemegy a szobába? hol vagytok?
amúgy ha nem akarsz semmit, áruld már el miért is írsz neki? ezért van a józan ész, ha valakivel együtt élsz, ott nincs ilyen amit csinálsz, ne vacillálj, döntsd el mit akarsz, ahhoz mérten viselkedj, N
"a férjem is tök normális pasi-igaz nem álmaim pasija-de azért boldoggá tesz."
Hanynom kell a tortenededtol. Es meg a Pasikra mondjak, hogy hutlenek meg osztonlenyek...
Mi nők is ösztönylények vagyunk-egy férfi bármikor félreléphet,-sok nő csak nyel.ha egy nő gondol-hangsúlyozom gondol! ilyenre már elhordják mindennek.
Akár veled is megtörténhet,hogy pillanatnyilag akár egy gondolat erejéig is megingasz.
Ne haragudj! Nincs velem Neked semmi bajom...
Csak en is tehetetlenul/szomoru vagyok.
(
Mi kulfoldon elunk es amikor otthon voltunk akkor a felig-meddig rokonok kozott elmondtam, hogy a parom elegge szomoru kint. En meg csak-csak elvagyok, mert ugye dolgozom, de a parom bizony most a 4 fal kozott elegge maganyos, boldogtalan.
Erre az egyik elvalt ismerosom a hatam mogott raugrott a paromra es erotikus chatig jutottak. Amihez ugye 2 ember kell, mint ahogyan a hazassaghoz is.
Ki a hibas?
)
En majdnem valtam. Es meg mindig nem vagyok tul. Sot! Egyszeruen nem megy le a beka. Pedig mar vagy 8 honap eltelt.
Sokkal torekenyebb a kapcsolatod a ferjeddel, mint ahogyan azt te gondolnad.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!