Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi vagyok a nők szemében, ha 32 évesen még nincs gyerekem és nem is akarok?
hát tesóm biztos h nem te vagy a nők álma
mert tudod az emberek 99%-ban benne van a szaporodás ösztöne
Egy olyan férfi,aki nem akar gyereket. :D
Nincs ezzel semmi gond.Majd valamikor biztos lesz gyereked és szeretni fogod(bár előfordul,hogy nem így van),de most nem vagy még kész a dologra.
Annyi,hogy ezt tisztázd le a kapcsolataid elején,nehogy balhé legyen belőle,hogy benne vagy 1 komoly kapcsolatban és pl 2 év házasság után közlöd a feleségeddel,hogy "ja,amúgy nem akarok gyereket,sry". :)
De amúgy nőknél is van olyan,hogy nem akar gyereket.Hát istenem,ez van.Mindenkit más tesz boldoggá. :)
1. Az hogy nem akarsz gyereket , azért nem, lehet elítélni és kérdőre vonni. Azzal úgymond nincs baj.
Azzal van baj hogy utálod a gyerekeket rühelled gyűlölöd őket. Szeresd a gyerekeket, kedveld őket na az jó pont. A gyűlölet a gond nem az hogy nincs vagy nem is akarsz!
Szerintem meg nincs azzal semmi baj, h gyűlöli. Más gyerekét én is rühellem. De majd ha lesz saját, őt szeretni fogom.
Kérdező, ha nem akarsz gyereket, az csakis a te dolgod. Miért ne? Akik ide írnak neked habzó szájjal, na ők tényleg nem tudnak semmi már értéket, eredményt felmutatni az életükben, csak azt, h szült 1-2-3 x gyereket. Mert máshoz nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!