Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem, félelem, a megszokás hatalma. Mi ez? Mit tegyek?
Van egy barátnőm. több, mint egy éve együtt vagyunk. Nekem ő a második, előtte volt egy másik, de az semmi se volt.. Ő is kb így van vele.
Rossz érzés, amikor nézem a sok szép lányt, és nekem nem volt senkim, csak ő. Talán félek, ez így is marad. Egy fiúnak, gondolom nem csak nekem ez nem lehet túl jó érzés.
És kezdem meglátni benne a rossz dolgokat, amik zavarnak, amik nem tetszenek benne. Néha kedvem sincs átmenni hozzá. Ugyanakkor még jó vele lenni is, jó ahogy rám néz stb.
Ő nagyon szeret engem, és ez is megijeszt kicsit.
Szeretem, vagy csak a megszokás hatalma? (bár nem régóta vagyunk együtt, az a kicsit több, mint 1 év..)
Nem szeretem megbántani, nagyon rosszul esik nekem is utána, de egyre többször előfordul.
Bár hiányozna, és nem bírnám ki, ha sírva fakadna, ha azt mondanám neki, hogy hagyjuk, de néha mégis úgy érzem, az lenne a legjobb. Bár könnyebben túltenném magam rajta, ha ezt ő tenné meg. Máskor mégis ha vele vagyok, nagyon jó minden.
Nem akartam, hogy ennyire belém szeressen, így alakult.
Sokáig csak arra vártam, legyen valaki, aki szeret, akivel jó együtt lenni. Megkaptam, most ez van, ennek se tudok örülni. Nem érdemlem meg őt, úgy érzem.
Mi a véleményetek, és mit tennétek a helyemben?
Nem olyan egyszerű az, nem tudok könnyen beszélni ilyesmiről, és nem bírnám azt se, ha miattam sírni látom.
És ismerem, tudom, magára venné, hogy mindennek ő az oka, és nem is tudnám erről lebeszélni.
Nem is tudom eldönteni jobb enne vele, vagy inkább nélküle.
Lehet jó lenne egy kis szabadság, sok hirtelen több mint egy év. Már családba is 'befogadtak', kedvelnek stb.
És mint ezt már mondtam, hiányozna, csak nem tudom hova tenni a dolgot.
Szep csokor viragot viszel neki. Semmi alkalomra, csak ugy. Ettol kicsit felloban es nagyon erezteti majd veled hogy mennyire szeret. kozben rajosz hogy milyen hulyesegeken gondolkoztal. Majd imat mondasz, miben megkoszonod hogy nem mondtad el neki es rajottel, hogy igenis o kell neked.
Velem is volt ilyen. En is megiszontem a fentvalonak, hogy nem csinaltam hulyeseget.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!