Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt már olyan érzésetek, hogy "forever alone" kategória vagytok?
Figyelt kérdés
Szánalmas dolog 17 évesen ilyeneken gondolkodni, de túlságosan is vágyok egy párkapcsolatra. Minden figyelmemet a fiúk kötik le, akik végül általában vagy köddé válnak egyik pillanatról a másikra, vagy csak megdugni akarnak... Azt hiszi mindenki, hogy a szép lányoknak könnyű, mert minden ujjukra juthat egy másik srác, de nálam pont, hogy senki se mer próbálkozni. Barátnőim is mesélték, hogy a pasijuknak a haverjai szerint csini vagyok meg ilyenek, de teljesen elérhetetlennek tűnök, meg olyan vagyok, mint a jégkirálynő. Ez a mondat azóta fáj, mióta visszamondták. Közelítsek én? Amilyen mázlista vagyok, tuti olyannál próbálkoznék, akinek pont nem kellek...2013. szept. 7. 22:25
1/14 anonim válasza:
Ismerős az érzés. De "forever alone" nem létezik, bár sokan vannak, akik nem állnak össze minden jött ment fazonnal és szerintem ez becsülendő is valahol.
22f
2/14 anonim válasza:
Én is ebben a kategóriában vagyok :D 17/F
3/14 anonim válasza:
De akkor is meg kéne próbálni,mert jobb,mint a semmi.
Amúgy régen,talán 1x-2x néha felötlött bennem.
De ezt mostmár legyűrt az,hogy lesz,de épelméjű sohasem :D
4/14 anonim válasza:
mindig is volt, válogatós vagyok, ez van 22l
5/14 Tibohr válasza:
Nekem sosem volt ilyen... És akiknek van, azt sem értem hogy miért én mindíg mindenkinél bepróbállkozok, ha elhajtanak úgy vagyok vele : Ő a marha! :D Ha meg netán "Téli álmukat alusszák a lányok" Akkor itt szoktam csapni a szelet XP
9/14 anonim válasza:
Igen már éreztem ezt jó párszor. Bár úgy tűnik ebben a korban ez elég sokaknál megvan. Sajnos egyenlőre nekem is csak ábránd egy kapcsolat, a lányok nem igazán vesznek észre, sőt inkább elkerülnek. Te ne legyél pesszimista, szerintem biztos találsz valakit aki igazán szeret téged.
17/f
10/14 anonim válasza:
Mivel soha nem volt még barátnőm, igen, volt/van ilyen érzésem. :'D
F/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!