Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Félek.
Van egy barátom másfél éve vagyunk együtt . Voltak kisebb botlásai hogy megütött többször is, de semmi komoly mindig bocsánatot kért és én meg is bocsátottam neki, kétszer. Harmadjára viszont annyira megütött hogy felhasadt a szám. Akkor megmondtam neki hogy szakítani szeretnék. Ő pedig teljesen kiakadt mérges lett üvöltözött és megfenyegetett hogy ha ezt elmerem mondani valakinek vagy szakítani merek vele elintézi hogy a balesetin végezzem és neki megvannak a kapcsolatai. Segítsetek kérlek, mit tegyek?
18 L
Mond hol lakik és nem lesz vele több dolgod!
F
Aki egyszer megüt, az megteszi másodszorra is. Aki egyszer megüt, attól menekülni kell.
Kérj szülői segítséget, rendőrség talán a komoly fenyegetésre lép, de azt bizonyítanod kell.
Köszi a válaszokat :/
És tudom hihetetlen de az elején nem volt ilyen az elején kedves volt és figyelmes, nem is értem :(
Fordulj rokonokhoz, barátokhoz, mindenkihez akit csak érsz, tartsd tőle a távolságot, vedd föl a legkényelmesebb cipődet és fuss olyan messzire amilyenre csak lehet. :\
És ezt az egészet már akkor meg kellett volna tenned amikor először a gondolata feljött annak hogy megüt, elment neked az eszed? :\
Nem mer jobban bántani téged, mert azért ő is megütheti a bokáját. Szimplán hagyd ott a francba és vissza se nézz...
Látleletet pedig lehet, hogy nem árt vetetni és megtenni a feljelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!