Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kéne a segítség! Félek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne a segítség! Félek hogy megunja a várakozás, mit kéne tennem, vagy mondanom neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nyáron ismerkedtem meg. Eleinte nekem nagyon nem tetszett mert nem épp úgy nézett ki aki nekem be jönne, én viszont már első perctől kezdve tetszettem neki. Miattam elkezdett mindenféle edzésekre járni, és rengeteget beszélgetünk facebookon keresztül, mert ő nem messze tőllem, de másik városban lakik. Minden este beszélünk, és tényleg rengeteget változott, és mostmár nekem is tetszik, de az a baj, hogy ő már gimibe jár én meg még most fogok elballagni 8.-ból. Sokaknál ez nem jelent gondot, de anyukám nagyon nem szeretné ha már az előtt elkezdenék fiúzni mielőtt elballagok (meg értem) mert szeritnem is ráérek még a dologgal, és a fiú is azt mondta hogy ő megvár engem. De félek hogy megunja a várakozást. Nagyon jó vele beszélgetni, de ugy érzem hogy ha már kcisit arra utaló jelet adok hogy én is akarok többet, hogy olyan vagyok mint azok a lányok akik pont egy éjszakás kalandra valók, pedig nem így van csak én érzem ezt. Egyébként egyáltalán nem vagyok egy szent kislány mielőtt bárki azt gondolná, csak úgy vagyok vele, hogy 14 évesen még nem az a legfontosabb dolgom hogy bulizzak, és fiúzzak. Szerintetek mit csináljak? Ne foglalkozzak ezzel addig amíg őt sem zavarja? Mert már sokszor mondta hogy találkozzunk és akárhányszor mondtam h még nem lehet mindig megértett és elfogadta.
2011. nov. 23. 21:20
 1/3 A kérdező kommentje:
a bulizás alatt az ivást értem, a cigit, és az egylb dolgokat.
2011. nov. 23. 21:36
 2/3 anonim válasza:
Szerintem nyugottan járjál vele, mongyuk csók, randizás meg ijenek, de a lefekvéssel azért tényleg várnod kéne. Én is 14 évesen kezdtem járni az elsö pasimmal és nem bántam meg, 9-honapig jártunk mire bele eggyeztem hogy lefeküdjünk és azt sem bántam meg. Ö pedig megvárt és megértett nem sürgetett...
2011. nov. 23. 21:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. nov. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!