Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú dolga az ismerkedés megkezdése, a lányoké pedig a
várakozás?
te hány éves vagy? most van valakid?:) ha van kedved ismerkedni, dobj egy levelet.
18f
2011. nov. 4. 23:28
Nincs megszabva hogy ki mehet oda kihez, menjen az aki bátrabb ennyi. Miért néznének könnyűvérűnek? Gondolom nem állsz oda és húzod ágyba egyből... ismerkedni meg bárkivel lehet. Én is a barátomat sose ismertem volna meg ha nem hívom el valahova.
2011. nov. 4. 23:38
Jesszus. Hol élsz? Ki és milyen jogon szablya meg neked, hogy mit tehetsz?
Nincsenek felosztott szerepek, társadalmilag már rég elfogadott, ha a lány teszi meg az első noszogató lépést.
2011. nov. 4. 23:39
Én mentem már úgy oda sráchoz, hogy na mesélj, mikor randizunk? Nincs benne semmi. :D
20L
2011. nov. 4. 23:39
Szerintem úgy lenen igazságos, hogy a fiúk minden lánynak, akik kicsit is szimpatikusak nekik, szórólapokat osztogatnának, hogy most már kezdeményezve vannak, és mehetnek beszélgetni!
2011. nov. 4. 23:41
Ez már egy berögzült dolog hogy a pasiknak kell kezdeményezni, személy szerint én is jobban szeretem ezt az elvet, de ha reménytelennek érzem a helyzetet, akkor inkább lépek én, és míg nem tűnik orbitális nyomulásnak addig nincs is vele semmi baj. Különben is, haladunk a korral, az lép aki akar.
2011. nov. 4. 23:48
Szóba elegyedhatsz vele, de ha nem lép, akkor nem jösz be neki. Onnanstól stop a nyomulás, mert lejáratod magad!Kicsit homályos a válasz, de szerintem azért mert a női férfi hagyományos szerepek még mindig belénk ivódtak, és egy férfinek kéne aktívnak lenni, meg megküzdeni a nő kedvességéért, bizalmáért. Meg a nők még mindig érzelmibb beállítottságuak. Egy pasi rányomulhat egy csajra, ha nem jön össze, azt mondja csak vonzalom miatt kellett volna neki a csaj. ha ugyanezt teszi egy csaj, akkor arra rásütik, h érzelem mentes k*rva.Meg az a nő nem értékes aki könnyen adja a testét. Meg sok pasi nem is szereti ha nem ő választ, vagy rányomulnak, mert úgy érzi helyette döntenek. Ha vkit fel akarsz szedni öltözz csinosan, az elég jel lesz! A csajok inkább hódítanak! Legyél vele kedves, vidám, meg kicsit titokzatos.
2011. nov. 5. 00:01
tegyük fel, h van egy lány meg egy fiú. Mindketten bejönnek egymásnak. De a pasi nem lép, a csaj kezdeményez! Namármost milyen az a pasi a ki ha tetszik neki vki nem lép? Nyámnyila, félős, puha. Annak meg minek udvarolsz?:P Mit karsz egy olyan pasitól?
Más felállás: Ha a csajnak bejön a pasi , de a pasinak nem jön be a csaj. A csaj azt hiszi félénk a fiú, és meg teszi az első lépéseket, kezdeményez. Akkor meg jobb ha inkább hagyja a dolgot , és nem járatja le magát.
Szerintem ha fel akarsz szedni vkit azt ne szavakkal tedd!
Meg a rámenős csajoktól f*snak is a pasik, mert azt gondolják akkor a hátuk mögött is könnyedén azt teszi a csaj.
2011. nov. 5. 00:05
Sehol sincs az kőbe vésve, hogy kinek kell odamenni ismerkedni. Az, hogy a csajok nem mennek oda, csak egy hülye kifogás, amivel felmentik magukat egy kényelmetlennek ítélt feladattól.
2011. nov. 5. 02:01
Noiesen csinald, ranezel, ramosolyogsz, beszelgetni kezdtek, segitseget kered valamiben. Ha nem lep semmit, akkor nem jossz be neki.
2011. nov. 5. 08:06
Kapcsolódó kérdések: