Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú dolga az ismerkedés megkezdése, a lányoké pedig a várakozás?

Figyelt kérdés
Ez olyan igazságtalan. Vannak pasik, akik nekem tetszenek, nem feltétlenül azért mert olyan hűde jóképűek, hanem egyszerűen szimpatikusak valami miatt. Azokhoz miét nem mehetek oda én ismerkedni? Miért nézik az ilyen nőt egyből könnyű vérűnek?
2011. nov. 4. 23:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A Pasiknak tele van a hócipőjük!!!

Az a baj hogy akihez én megyek oda az lekoptat úgy hogy füstölő kondenzcsíkot húzok magam után.

Ha egy csaj meg nyomul akkor meg azon gondolkodom el hogy vagy hülyéskedik vagy mindenkivel ezt csinálja e? Mer kuurva nem kell :P :D Szóval marad az arany középút.

De azt meg félreértik sokan. Ha egy csajjal jól meg tudom értetni magam az 90%ban tuti csak haverként gondol rám. Ebből meg aztán születnek a félreértések. szóval semmi se tökéletes taktika. "szerintem,,,,

2011. nov. 6. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!