Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Félek.

Figyelt kérdés

Van egy barátom másfél éve vagyunk együtt . Voltak kisebb botlásai hogy megütött többször is, de semmi komoly mindig bocsánatot kért és én meg is bocsátottam neki, kétszer. Harmadjára viszont annyira megütött hogy felhasadt a szám. Akkor megmondtam neki hogy szakítani szeretnék. Ő pedig teljesen kiakadt mérges lett üvöltözött és megfenyegetett hogy ha ezt elmerem mondani valakinek vagy szakítani merek vele elintézi hogy a balesetin végezzem és neki megvannak a kapcsolatai. Segítsetek kérlek, mit tegyek?

18 L

2013. szept. 9. 14:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amikor felhasadt az ajkam akkor elakartam menni (látleletet szerezni) és ezt a szemére is vetettem mikor elkezdett fenyegetni de csak nagyobbat kaptam és azt mondta hogy mondjam hogy sportolás közben történt a baleset :(
2013. szept. 9. 14:30
 12/24 anonim ***** válasza:
Hagyd már ott! Nem kell ezt részletezni, csak mondd el mindenkinek mit tett, és neki is mondd el, hogy már mindenki tudja, és hagyjon békén. Mehetsz a rendőrségre is! Ne engedd, hogy elérjen (telefonon, stb..). Próbáld elmondani neki, hogy nem ő dönti el, mit csinálsz, és te nem akarsz vele lenni, mert soha nem szabadott volna bántania téged.
2013. szept. 9. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:

ilyenben NEM lehet hibázni, sosem bántjuk akit szeretünk.

hagyd el és ne magad hibáztasd. gondolom c kategóriás a barátod.. ha rádküld még embereket, akkor ne is reméld hogy valaha is fontos voltál neki... ne legyél a szolgája! jelentsd fel ha kell, menj szüleidhez.

2013. szept. 9. 14:37
 14/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van, de 2 utcával mellettünk lakik... :(
2013. szept. 9. 14:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Költözz hozzám.Sose sejti meg merre vagy.25/f Ne félj úri ember vagyok :)_
2013. szept. 9. 15:19
 16/24 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm :D
2013. szept. 9. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:

Másik országban lakom,úgyhogy ott tuti nem lelne meg :)

Süljön ki annak a szeme aki meg üt egy nőt!

2013. szept. 9. 15:26
 18/24 A kérdező kommentje:
:) jó is lenne...
2013. szept. 9. 15:42
 19/24 anonim ***** válasza:
Merd megtenni :)
2013. szept. 9. 15:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt írtad,hogy késö mértis??? Elöszöris nincs késő még csak 18 vagy gondolom nincs gyereked? ami+akadályozna abban,hogy elhagyd.Màsik,hogy szereted ennek ellenére is,és ahogy mondtad bizol abban,hogy+változik tehát ezért nem hagytad el és nem jelenteted fel.Tudom,hogy félsz mert szinte minden nő fél ilyen helyzetben...
2013. szept. 10. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!