Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom megcsalt. Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eleanorkiss kérdése:

A párom megcsalt. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A férjem egy héttel ezelőtt nagyon rossz hírt közölt velem. Megcsalt engem.

Most jutottam el arra a pontra, hogy nem tudom, hogyan tovább...

2019-ben ismerkedtünk meg, de csak 2010-ben jöttünk össze. Tavaly májusban kérte meg a kezem, és annak ellenére igent mondtam, hogy sosem akartam férjhez menni. Gyereket sem akartam, de terhes lettem. Leírhatatlanul boldog volt és a hangulata rám is átragadt. Márciusban tartottunk egy polgári esküvőt szülőkkel, nagyszülőkkel, keresztszülőkkel és a tanúkkal. Április 22-én megszületett kislányunk, apu szeme fénye.

Tényleg minden nagyszerű volt, októberre tűztük ki a templomi esküvő és vacsora időpontját (csak szerény ünneplés).

És most, néhány héttel az esküvő előtt közölte velem, hogy lefeküdt egy másik nővel. Láttam rajta, hogy feszült az utóbbi 2-3 hétben, de nem is képzeltem volna, hogy ezért. Azt mondta, nagyot hibázott és mindennél jobban szeret, de akkor miért? Mikor ezt elmondta, összedőlt minden, mint egy kártyavár. Egy egész éjszakán át sírtam és ő is...

Hónapokig udvarolt, hogy elnyerje a bizalmam és erre ilyet tesz. Én feladtam a szabadságvágyam, gyereket vállaltam miatta. Sem a házasság, sem a család nem szerepelt a közeli terveimben. (annyit érdemes tudni: ő 30, én 24 vagyok) Nagyon szeretem őt és megbocsátanék neki, de a bizalom oda, és ha nincs bizalom, akkor arra sem vagyok képes, hhogy megcsókoljam. Amikor ránézek, rögtön könny szökik a szemembe, és felképelném.

A vallomás óta külön szobában alszunk. Illetve mondtam, hogy maradhat a hálóban, én alszom a gyerekszobában. Tegnap este átjött és arra kért, hogy menjek vissza hozzá, mert hiányzom neki.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogyan küzdjem le ezt a szörnyű csalódottság érzést. Szemétkupacnak érzem magam belül. Nem tudom, hogy megunt-e, vagy a szülés változtatott a dolgokon?

Kérdeztem, de azt mondta, csak megtörtént. Elismerem, hogy gyakrabban voltunk ingerültebbek... Nem tudom :( Párterápia?

2013. szept. 19. 21:48
1 2 3
 1/28 PureNameless ***** válasza:
Ezen már sajnos nem fog semmi segíteni. Annyit tudok tanácsolni, hogy csinálj olyan dolgot amit elveszi az eszedet és nem butaságokon fogsz rágódni.
2013. szept. 19. 21:50
 2/28 anonim ***** válasza:
53%
Időutazók vagytok?
2013. szept. 19. 21:51
 3/28 anonim ***** válasza:
59%
Tipikus női hozzáállás hogy ilyenkor ti érzitek magatokat szemétkupacnak, de miért? Ő volt gerinctelen. Szerintem ne add oda magad neki könnyen, mert akkor megint nyeregben érezheti magát. Üljetek le amennyiszer kell és rágjátok át az okokat. Valahol valami nem jó, ha félrelépett...valami hiányzik a kapcsolatból.
2013. szept. 19. 21:51
 4/28 anonim ***** válasza:
Aki egyszer megtette, megteszi többször is. Az eszedre kéne hallgatni, nem a szívedre és külön menni, akármilyen nehéz most. Vagy elnéznéd, hogy később, amikor nehézségek lesznek a kapcsolatban, esetleg nem leszel már szép és fiatal, megcsal újra és újra? Ő ilyen, nem változik, te döntésed, milyen életet szeretnél. Fiatal vagy még, igaz van egy gyereketek, de még előtted az élet. Gondold át.
2013. szept. 19. 21:52
 5/28 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet, de én nem adnám fel. Azért mondta el gondolom, mert megbánta, lelkiismeret furdalása volt, stb. Ha sikerül úgy továbblépnetek rajta, hogy nem kel megalázkodnia, de nem is azt érzi, hogy neked mindegy, akkor szerintem egy szerető férj lesz belőle, és soha többet nem tesz ilyet, mert már tudja mennyire szar érzés. És 10-20 év házasság után már úgysem fog számítani egy ilyen apróság.
2013. szept. 19. 21:54
 6/28 anonim ***** válasza:

> Aki egyszer megtette, megteszi többször is

Ez mekkora baromság! Pont az ellenkezője igaz. Én egyszer tettem meg, és olyan szarul éreztem magam utána, és azóta is, hogy soha többet eszembe sem jutott újra megtenni, pedig lehetőség mindig lenne rá.

2013. szept. 19. 21:56
 7/28 anonim ***** válasza:
62%

ha van gyerek, akkor érdemes megfontolni, hogy mi legyen. Ha mást nem, a pici miatt maradjon még egyben a család egy darabig, ameddig nem látod, hogy mi lesz...

Beszélgessetek róla. Az esetek kis részében egy megcsalás csak közelebb hozza az embereket, és őszintébbek lesztek egymáshoz. Ha van baba, muszáj reménykedned, hogy ti egy ilyen kivételes pár vagytok.

2013. szept. 19. 22:08
 8/28 A kérdező kommentje:

# 2: Sajnos nem vagyunk időutazók, de jó lenne megtudni, mi történik majd 2019-ben. (2009 akart lenni, félrenyomhattam)

Köszönöm a válaszokat. Jó, hogy mind a két oldalról kapok tanácsokat. Mi ezt az ügyet "családon belül" tartjuk. Csak a legjobb barátnőmnek mondtam el, ő pedig azon nyomban hozzájuk szeretett volna költöztetni. Azon gondolkodom, hogy le kellene mondani a templomi esküvőt. Nem hiszem, hogy életünk 3. legboldogabb napja lehetne...

Én is azon a véleményen voltam, hogy azért mondta el, mert megbánta. De akkor is megtette! Azonban tényleg jobb lenne, ha együtt tudnánk maradni, mégis félelmetes, hogy nem tudnék rá ugyanúgy nézni a jövőben.

2013. szept. 19. 22:34
 9/28 anonim ***** válasza:
persze, nem lesz ugyanolyan soha. Ugyanakkor, egyik nap se lesz ugyanolyan, mint az előző. Minden kapcsolatnak vannak szar pillanatai, amikor valami nagyon megváltozik. Fiatalabb korban, házasság előtt, külön élve, gyerek nélkül könnyebb opció felkelni, és másikat keresni. Ugyanúgy, ahogy a bérelt lakásból is lelépsz, ha gázrobbanás történik. Felnőttél. Ez a kapcsolat a ti erődötök. Nektek kell újraépiteni, más nem fogja
2013. szept. 19. 22:38
 10/28 anonim válasza:
A pátterápia nagyon jó lehet, titeket már összeköt egy gyerek, még lehet lenne jövője a kapcsolatotoknak, ha ezen át tudnátok lendülni. Én azt gondolom, segítség nélkül ez nem biztos, hogy sikerül. De a baba miatt érdemes lenne megpróbálni túllendülni ezen, de ezzel ti is tisztába vagytok ebbe biztos vagyok. Jobb teljes családban felnőni, amennyiben a szülők szeretik és tisztelik egymást. Ha ez viszont végleg eltűnt, jobb döntés lehet ha szétmentek. De a párterápiával mindenképp érdemes lenne megpróbálkozni, ha szeretitek egymást és ő tényleg megbánta, még lehet esély arra, hogy ismét boldogok legyetek együtt. Elképzelhetőnek tartom, hogy hirtelen megrémült a felelősségtől, ami ránehezedett (és rád is), szülővé váltatok. Adjatok esélyt magatoknak szerintem.
2013. szept. 19. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!