Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarom kapni a baratnomet, O az eletem, de megcsalt, hogyan tovabb?
Elnezezest az ekezetekert, de mobilrol irok. 3 eve vagyunk egyutt, eleg masok vagyunk, en sportolo, o muveszi beallitottsagu, de az ellentetek vonzzak egymast alapon egymasba szerettunk, o egy gyonyoru lany es soha nem volt meg ilyen kapcsolatom, amiben ennyire szerelmes lettem volna. De szeptemberben egy kicsi szunetet tartottunk mondvan szabadsagot akar es megtudtam, hogy azert, mert lelkiismeretfurdalasa volt, mert nyar vegen egy masik sraccal lefekudt egy fesztivalon. En persze nagyon duhos voltam es legszivesebben megvertem volna valakit erre a baratnom szakitott azzal, hogy agressziv vagyok es neki "erzelmes" sracra van szuksege meg hogy nezzek magamba. Egy ideig nem tudtam tultenni magam a megcsalason, de magamba neztem es valamit elrontottam, de olyan jo volt ez a 3 ev, vissza akarom kapni, megvaltozni. Mit tehetnek?
24/F
Hiába akarod visszakapni, ha ő már nem akar téged. Bármilyen szép volt a 3 év, ő nem a tulajdonod, és az emberek változnak. A nők 25 éves korukra, a férfiak 30 éves korukra érik el a fejlettségük maximumát, addig folyamatosan változnak. Lehet, ő rájött, hogy másra van szüksége, és már nem vagytok egymáshoz valóak. Ezt mutatja, hogy megcsalt, és hogy szünetet kért, és hogy azt mondta neki nem ilyen kell, mint amilyen te vagy.
Ha változott a személyisége, és már más típusú emberre vágyik, akkor hagyjad, nem parancsolhatsz neki, nem birtokolhatod, nem sajátíthatod ki. Ha valóban szereted, engeded, hogy boldog legyen mással.
na en is pont nyaron szakitottam a baratommal mert ugy ereztem masra vagyom. magam se hittem volna de vissza tudott hoditani.
ugy csinalta hogy kikerdezett mi nem felelt meg nekem benne. kieroszakolta hogy oszinte legyek. (nem jellemi valtozasok es nem is tul nagy dolgok pl. hogy o hajlamos a fogyasra es nekem nem tetszenek a sovany fiuk, vagy hogy nem jart eleg gyakran fodraszhoz :D ) es elkezdett valtozni ezekben miattam, megtett mindent amit birt, es emellett mindig kimutatta hogy szeret es mellette biztonsagban vagyok. es idovel eljutott hozzam a felismeres hogy nekem vele a legjobb mert ennyire kedves meg senki nem volt velem, aztan visszajottek az erzelmek is.
"Eddig semmi problema nem volt a kapcsolatunkkal"
Ezt hitted te!
Csak éppen amíg te sportoltál, addig a barátnőd mással tornázott.
(Ágytornázott!)
Ha neked ez nem probléma, hogy másokkal kefél az asszony??!
Amúgy minek akarsz visszakapni egy olyan nőt, aki lelkiismeret furdalás nélkül lefekszik az első szembejövővel egy fesztiválon??
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle, és gondolj arra, hogy mennyivel jobban jártál, mintha a mással csináltatott gyereket, veled neveltette volna fel!!
Elmesélek neked így "4 szemközt" egy hasonló sztorit:
Volt 1x egy menyasszonyom aki 1.5 évig szépen el tudta játszani az "egész eddig 2 férfival volt dolgom" című előadásban a szűz kislány szerepét. Aztán egy szép szombat este egy buliban -ahová nem tudta hogy én is menni fogok- a szemem láttára smárolta le a 14 évvel idősebb főnökét.
Így utólag nem is benne csalódtam a legnagyobbat, mert ő ilyen, vele nem lehetett mit kezdeni, hanem a saját emberismeretemben.
Utólag pedig örülök hogy megszabadultam tőle és megtaláltam azt aki igazán megérdemli a figyelmemet.
A szerelem nem jó tanácsadó, hideg fejjel gondold át hogy tényleg kell-e ez neked, hiszen ezek után ha a kedvesed később ér haza, vagy bulizni megy akkor nálad elindulnak a gondolatok hogy vajon nem teszi-e meg még 1x.
Segítek: Megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!