Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vissza akarom kapni a baratnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akarom kapni a baratnomet, O az eletem, de megcsalt, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Elnezezest az ekezetekert, de mobilrol irok. 3 eve vagyunk egyutt, eleg masok vagyunk, en sportolo, o muveszi beallitottsagu, de az ellentetek vonzzak egymast alapon egymasba szerettunk, o egy gyonyoru lany es soha nem volt meg ilyen kapcsolatom, amiben ennyire szerelmes lettem volna. De szeptemberben egy kicsi szunetet tartottunk mondvan szabadsagot akar es megtudtam, hogy azert, mert lelkiismeretfurdalasa volt, mert nyar vegen egy masik sraccal lefekudt egy fesztivalon. En persze nagyon duhos voltam es legszivesebben megvertem volna valakit erre a baratnom szakitott azzal, hogy agressziv vagyok es neki "erzelmes" sracra van szuksege meg hogy nezzek magamba. Egy ideig nem tudtam tultenni magam a megcsalason, de magamba neztem es valamit elrontottam, de olyan jo volt ez a 3 ev, vissza akarom kapni, megvaltozni. Mit tehetnek?

24/F

2012. dec. 10. 01:00
1 2
 11/12 ---R33--- válasza:

Szia! Elkezdtem olvasgatni a kommenteket, de inkább mégsem. Nem vagyok kíváncsi arra, hogy ki hogyan szid másokat.

Először is, ha itt valaki "tanácsot" ad, érzelmi téren, azt inkább csak olvasd el, értékeld saját magad szerint, de ne fogadd meg úgy, mintha szentírás lenne. Csak gondold át, mivel többféle választ kapsz, segít, hogy több oldalról nézd a kérdést, de ez a te életed, neked kell döntened. Először ez kegyetlenségnek hangzott, amikor nekem tanácsolták, mert én segítséget vártam, nem azt, hogy dönts te... Mégis... ki az, aki egész életedben veled lesz? Az te magad vagy..

Nagyon szép, és értékelendő, hogy tudod, megcsalt, de mégis szereted.

Én azt gondolom erről, hogy csakis a lánnyal kell ezt megbeszélned. Minden személyfüggő, és annyi féle személy van, ahány ember él a földön. Mondd el neki. Mondj el neki mindent, beszélgessetek nagyon hosszan.

Gondolt át, hogy vele tényleg le tudnád élni az életedet? Ez segít tisztázni is pár dolgot magadban.

Ez nem egy pillanat alatt fog eldőlni.

És mondom, ami tanácsokat kapsz, gondold végig, de ne hagyd, hogy teljesen befolyásoljon. Lehet, hogy valamire 100 ember azt mondja, hogy rossz, neked mégis tetszik...én ilyen vagyok. :)

Sok sikert kívánok!

2012. dec. 27. 19:22
 12/12 Lifeishard ***** válasza:

Ugyan régi a kérdés, de azért válaszolok. Amiket írok, a saját bőrömön tapasztaltam meg - igaz, hogy attól még csak egyetlen vélemény, de talán van alapja, és megfontolod.

Mindenki követ el hibákat, így a barátnőd is. Hogy miért tette? Ezt talán még ő sem tudja, és itt azon van a hangsúly, hogy "még". Ha valóban vissza akarod kapni, fontos, hogy ne hagyd, hogy rád hárítsa az egész felelősséget. Egy kapcsolat két emberes játszma - nyilván valamit nem kapott meg Tőled (ez a Te "hibád"), de akkor sem megoldás az, amit csinált (ez pedig az övé).

A másik dolog, ha újra össze is jöttök, csak akkor van esély a tisztes folytatásra, ha alaposan átbeszélitek, miért tette. Ha kell, adj neki időt, hogy átgondolja, de ne fogadj el olyan választ, hogy "nem tudom, hülye voltam". Ez a tünet, de nem az ok. Ez azért fontos, mert a kettőtök kapcsolata megsérült, és nem elég, ha elrejtitek a sebet, pontosan tudni kell, mi ütötte, és a lehetőségekhez képest be kell gyógyítani, máskülönben, ha később krízisbe kerül a kapcsolat, újra felszakad, és megakadályozza, hogy tovább fejlődjön kettőtök között a kötődés. Azon túl, ha egy ilyet - könnyen - megbocsájtasz, nem fog már úgy tisztelni sem, és ez szépen lassan megöli majd a vonzalmát, ezáltal pedig a szerelmét. Ennek tükrében mérlegelj.

2013. febr. 28. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!