Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént eset! Megcsalt, de visszafogadtad. Hogy ment tovább?
Olyan történeteket keresek, amik veletek estek meg, megcsalt a párotok de visszafogadtátok...mi történt azután? meddig maradtatok együtt? hogy működött? meg tudtad-e bocsájtani? milyen szintű volt a megcsalás és mennyi idő után? megbántátok-e a folytatást? ki lépett a végén a tettek mezejére? :) légyszives véleményeket ne, csak infokat, és csak biztos kézből
nemet,kort kérek! köszi
ez most mire fel?:D
am nem tok :S
3 év után félrekacsintott, de annyira bénán, hogy még mielőtt tett volna valamit, lebuktattam. Volt hazudozás, félrebeszélés, ígérgetés, minden.
Miután látta, hogy semmi értelme tagadni, mert mindent tudok, elkezdett vallani. Töviről-hegyire mindent elmondott, majd könyörgött. Megbocsátani megbocsátottam, együtt vagyunk, de mire a bizalom visszaépül, ahhoz sok idő kell. Persze ki van akadva, hogy nem bízom meg benne és mindent meg akar tenni a cél érdekében.
4 éve voltunk együtt amikor megcsalt. Megbocsátottam, de én nem akartam folytatni. Ő igen... Még két és fél évet szenvedtünk, de abszolút nem ugyanaz a kapcsolat volt. Jó, voltak még akkor is jó pillanatok, de nem volt már ugyanaz. Valószinűleg közben is megcsalt, tulajdonképpen nem érdekelt, egyáltalán semmit sem akartam tenni azért, hogy újra tényleg együtt legyünk. A véleményem ugyanaz: meg lehet bocsátani a megcsalást, de elfelejteni sosem fogod. Plusz aki egyszer megtette, megteszi mégegyszer és mégegyszer. Ezek közhelyek, de sajnos nagyon is reális és igaz közhelyek.
31/F
Parom es en 21evesek vagyunk.Tobb mint 2eve vagyunk egyutt.Novemberben kiderult,hogy csajozott a hatam mogott,sooot talalkozott is vele,es kiadtam az utjat,erre pedig o konyorgott,hogy szeret es fogadjam vissza,de persze mindezek elott tagadta az egeszet.O osszejott valami csajjal,sooot nem is eggyel,ami mai napig kiakaszt,erre en a szakitaskor osszejottem egy 25eves fiuval,aki tenyleg rendes volt,csak hogy mindketten komoly kapcsolat utan voltunk,nem ment a dolog.Ez a szakitas masfel honapig tartott,amikor en a baratnomnel ulve gondolkoztam es nem tudom hogy jott nallam,de felhivtam.Persze o kitorolte meg a szamomat is.December 15en bekultunk ki.Terhes lettem tole.Sokat vacilaltunk mi legyen.En nem akartam elvetetni,erre o mindig veszekedett velem,mig vegul elvitt egy nogyogyaszhoz,ahol elvegeztek az abortuszt.Ez volt februar 22en.Utana kedveskedett,most pedig tegnap este odamondott nekem ok nelkul,meg hogy most o adja ki az utam,hogy elege van,meg mondott sok mindent.En nagy siras kozepette sem akartam megalazkodni elotte,hogy ne menj haza,maradj itt.Hanem kozoltem vele,hogy engem egy pasi sem fog megalazni ugyhogy takarodjon el a hazambol es az eletembol.El is indult,de ra 10percre visszajott.Mondta,hogy bocsassak meg,nem akart megbantani.Erre en egesz ejjel sirtam.Reggel persze meg en keltettem,hogy menjen munkaba,meg uzsonnat is csinaltam neki,es kavet.Kozben reggel ota egy szot sem szoltunk egymashoz.Meg akkor sem mikor elment,pedig konnybe volt a szemem,mar majdnem elsirtam magam.Hanem nyugodtan elindult dolgozni.Most is ugy vagyok,hogy gondolkozok ,hogy van e ertelme ennek az egesznek.Annyira faj.
Amugy tobb mint 2ev alatt csinalt par dolgot.Pl hatam mogott hivott magahoz at egy lanyt,akinek meg azt is megirta msn-en ,hogy majd nekem bead valami dumat addig.Meg telefonjaban talaltam szamot,ami ugy volt beirva hogy Babym....kozben neki allt feljebb,illetve tagadott mindent,kozben ezt a telefonos dolgot 2honap utan vallotta be nagy nehezen,hogy mi volt.Szoval igazam volt es meg o allt nekem es fenyegetett hogy elhagy..
A szivem azt sugja,hogy maradjak vele,mert iszonyuan fog fajni,ha nem lesz velem..az eszem viszont azt sugja,hogy ne pocsekoljam az idomet tovabbra is ra,mert irtora hulyere vesz,illetve tonkre tesz,hogy meg most is a nogyogyaszt kell jarnom.
Nagyjabol ennyi.
Volt egy lány,úgy másfél évvel ezelőtt…Megismerkedtünk úgy,hogy kijöttek ide ahol lakom az édesapjukhoz a testvérével. Én még akkor nagy drum n bassos életemet éltem,jártam a falut,és ahol tudtam ott gyakoroltam. Ő megtekintett egy pillantásra és azt mondta: Ő az a srác! Húgom egyszer kihívott, hogy találkozzak vele és tanítsam meg neki ezt a stílust. Mondtam hát rendben. Kimentünk és jókat szórakoztunk. Összejöttünk majd aztán jártunk két hónapot,de aztán jöttek azok a dolgok,hogy nyaralás miatt nem láttuk egymást, ezért ő szakítani akart velem. Meg alapjáraton 2 hónapon keresztül 1 csók sem csattant el… csak puszik és ölelkezés. Később kiderült miért: Ő fogadásból járt velem. Legalább is ez a hír járta. Nem tudtam mit higyjek most el.. Hát mondom oké akkor leszarom túllépek,és akkor jött egy csaj az életembe,akit Patríciának hívtak.. Ő volt az első,akit kapcsolatnak tekinthetek,mert előtte nem nagyon kavartam senkivel sem. Találkozgattunk, beszélgettünk,majd összejöttünk. Majd jöttek itt is a kifogások,de erről majd egy későbbi naplóban beszámolok.
Na ismét jön az én kis sztorim,amit úgy érzem,hogy meg kell osszak magammal..A párkapcsolatomról. Íme hát. Patti ez rólad és a párkapcsolataimról szól.
Ugye mi jártunk annó,1 éve ő dobott mert veszekedtünk és neki betelt a pohár de ez csak provokáció volt.ott volt egy másik srác akivel egy suliba járt...egy nyomorék.összejött vele.2 hónapot se voltak együtt asszem.és akkor mondom: na megbeszélhetnénk?nem..kopjak le stb elküldött körübelül az anyámba.és mondtam: akkor csak tartsuk a kapcsolatot stb.Elkezdett járni egy szlovák sráccal de az csak ilyen msn es járás volt(sztem csak aanyi értelme volt h engem direkt basztasson vele).aztán mondta hogy vele nem lesz jó így merthogy a srác nem fog vele talizni meg egyebek.Én meg addig jártam egy csajjal mert mondtam,hogy jó oké faszomat.De őt nem nagyon tudtam szeretni.Meg is csalt 1 hónap után.Mondom fasza..nyár elején túlléptem azon a csajon aki a szlovák sráccal járt..tehát akivel januárban szakítottunk.és elkezdtem járni tudod azzal a csajjal akivel 3 hónapig együtt voltunk.
És ő akkor ismerte be még mielőtt jártunk volna,de már kavartunk,hogy ő szeret és nem tudna elengedni. Mondom sorry én már elfojtottam az érzéseimet és most az evire koncentrálok. Taliztunk egyet.kapott 2 búcsú csókot aztán szia. Összejöttem evivel..aztán ment a történet ugyanúgy,hogy vita hegyén hátán.Mármint azzal a csajjal akivel januárban szakítottunk. Az Evivel nem nagyon vitáztunk.Vele már csak 3 hónap után volt probléma.Baszott a fejemre.Kitalált kb mindíg dolgokat h miért nem ér rá.oktober festre mentek volna.és mondta h mégse mennek megkérdem h akkor ráérsz?Jaj bocsi nem mert már xyz...Pedig előtte 2 hétig nem láttuk egymást..és kb 15 percnyi vonatutazásra lakik tőlem.(az előtte lévő csaj mégrosszabb:4 percnyi buszozásra).Úgyhogy ennyi.és akkor most itt tartunk,hogy: volt egy "lappangási idő" amikor én nem akartam járni senkivel se.de a csaj még várt rám. elfojtottam azt amit éreztem iránta persze.és úgy akartam,hogy majd amikor talizunk akkor mindent kiöntök magamból.de ez soha nem jött el.akárhányszor megbeszéltük vmiért lemondta. Már azt is elmondta,hogy miért. A végén már csak azért,mert nem érzett semmit,kihült..
az egyik kijelentése ez volt:
"Sokáig vártam rád(úgy ahogy énis egy időben rá),de aztán láttam,hogy esélytelen(úgy is tűnt),túlakartam tenni magam rajtad,erre kiderül szeretsz. És addig nem volt más még az életemben mondjuk így"
tehát röviden,tömören: van már kiszemeltje
"természetesen ezt a talik illetve a veszekedések elkerülése javítja
olyat is mondott,hogy nem csak én vok a földön éshogy ne álljon meg egynél
persze odaírta,hogy
nem bántás meg egyebek szal ne vegyem annak de várt rám eleget"
Majd aztán egy csütörtöki napon(2011.02.03) találkoztunk mindketten vártuk ezt a napot. Úgy tűnt mind a ketten akarjuk egymást. Elcsattant pár csók,elkezdtünk járni. Majd mikor hazaértem facebookra fellépve annyit látok: letörölt. Megkérdem ismerősömet: Fennt van MSN en? Perszehogy fennt.
Tehát MSN ről is törölt. Majd pár órával később kaptam egy levelet a kérdéseimre ami így szólt:
"Úgy érzem,hogy így lesz jobb neked is és nekem is,hogy elfelejtsük egymást egy életre"
Előtte persze nem akart elfelejteni ő barátságot akart és egyebeket,én túlakartam tenni magam rajta,de nem hagyta.. Ezek után sikerült elérnie,hogy egy életre megutáljam őt.
Amit leírtam az azt akarja tudatosítani,hogy soha ne dőlj be az ilyeneknek,mert átb*szás áldozata leszel. Mint látod velem többször is megtörtént az eset,hogy átb*szták a fejem. 2x durvábban(abból 1 megcsalás 1 pedig..a szövegből kiveszed). Megcsalás után nem kezdtük újra a csajjal,haragudtam rá,letöröltük egymást mindenhonnan,bár nem olyan megcsalás volt,hogy lefeküdt egy másik sráccal,mert mi se feküdtünk le egymással.. Hanem inkább olyan,hogy kavart vele a hátam mögött majd egy jó pillanatban kidobott és összejött a másikkal.
Most meg néha szoktunk beszélgetni,mert az eset lassan 1 éve történt.
Utolsó: Jó részletes volt :D de azért köszi a választ, kicsit nehéz volt követni néha, de nagyjából értem, tényleg játszottak veled a lányok, sosem értettem ez miért jó, pedig lány vagyok...
Első: azért mert kíváncsi vagyok, van-e olyan akinek sikerült rendbe hoznia a kapcsolatát egy ilyen után...hasonló helyzetbe kerültem ugyanis sajnos.
A többiek válaszát is köszönöm, jöhetnek még.
Én tanfolyamon voltam pesten (vidékről), Ő otthon. Este véletlenül kaptam tőle egy eltévedt sms-t. "Köszönöm a szép estét". Ezt kimagyarázta azzal, hogy a régi évfolyamtársával találkozott, és illett megköszönni. Elfogadtam. Utána hírek terjedtek róla, hogy megcsalt. (egy pasas mondta másnak, hogy megvolt neki, a más meg véletlenül ismert engem, és tudta kiről van szó.) Ezt úgy magyarázta, hogy majd megmondja a pasasnak, hogy ne terjesszen róla ilyeneket. Jó. Utána elcsíptem egy harmadik pasast, de az letagadta. Csak annyit kérdeztem, hogy ő kicsoda. Erre az volt a válasz, hogy ha nem így kérdezem, akkor megmondta volna. Aztán bejelentette, hogy AIDS-es. Na itt szar lett. (végül nem volt az). Ezt már nem tagadhatta le. Na ezt bocsátottam meg neki. De utána láttam egy ötödik faszival is. Ekkor leléptem. Ja és végig a férjével lakott.
Ennyi szerintem elég válasznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!