Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtörtént eset! Megcsalt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtént eset! Megcsalt, de visszafogadtad. Hogy ment tovább?

Figyelt kérdés

Olyan történeteket keresek, amik veletek estek meg, megcsalt a párotok de visszafogadtátok...mi történt azután? meddig maradtatok együtt? hogy működött? meg tudtad-e bocsájtani? milyen szintű volt a megcsalás és mennyi idő után? megbántátok-e a folytatást? ki lépett a végén a tettek mezejére? :) légyszives véleményeket ne, csak infokat, és csak biztos kézből

nemet,kort kérek! köszi

2011. márc. 10. 01:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

milyen nagyon igaz az, h ha v.ki megcsalja a párját, az megteszi...hiába az ígérgetés!

én a másik oldal vok, az, akivel csaltak.

jártam egy sráccal, aztán váratlanul szakított velem, 3 napra rá összejött egy csajjal (később megtudtam, a csaj folyamatosan fúrta a kapcsolatunkat).

teljes győzedelmi mámorban vigyorgott a csaj. nem akartam tudni róluk semmit, de az exem könyörgött, h legyünk barátok, találkozgassunk. belementem, nagy hiba volt.

2-3 naponta találkoztunk, mindig szexeltünk. később lebuktunk, a csaj kikészült. elmondott mindenféle qvának, meredek sztorikat talált ki rólam (pedig az exem volt az egyetlen srác, akivel voltam, vele vesztettem el)...szal a lényeg az, h hárpia lett.

örökké mentek a telefonhívások, akármit csinált a gyerek belekötött, pórázon tartotta.

ekkor egy ideig nem találkoztunk.

aztán eltelt egy év, keresett, újra összefutottunk párszor. ez nem derült ki, de végeszakadt a dolognak, m összejöttem 1 pasival, akit szerettem, és nem akartam megcsalni.

nemrég viszont szakítottunk, szomorú voltam.

váratlanul újra keresett az exem, ahogy megtudta, és megint találkozni akar velem.

nemtom mi lesz a vége, de arra gondolok, ha egyszer újra össze is jönnék, mi a garancia rá, h engem nem csalna össze-vissza?

én azért mentem (megyek) bele ezekbe a játékokba, m még mindig nagyon szeretem, és örökre szeretni is fogom őt, pedig ilyen hűtlen.

de azt tapasztaltam, eddig bárki megbocsájtott így a párjának megcsalás után, azt újra megcsalták.

2011. márc. 17. 00:37
 12/20 anonim válasza:
Én 2évig jártam a barátommal. Fűvel-fával megcsalt, persze nem tudtam semmiről,mert a kö.csög haverjai állandóan fedezték. 1x lebukott,mert a bulifotón megláttam,h. más lánnyal smárol. Azt mondta az volt az első,hogy megcsalt. Megbocsátottam neki, mert sírt és mondta,hogy szeret meg imád meg stb... Erre úgy 3hónapra rá szakított velem,h. elege van az állandó féltékenykedésemből! Ez kb. 1 hónapja volt. Nagyon rossz volt,hogy elhagyott. Erre 1 hete felkeresett,hogy szeret, béküljünk ki, beszéljük meg. De azok a haverjai, akiket elutált magától elárulták,hogy nagyon sokszor megcsalt, elmondták mikor,hol,kivel. Kb. 7lány...Ennyit a fiúkról..Én soha többet nem fogok megbízni egyikben sem, mert az összes csak átver és kihasznál. 18/L
2011. márc. 17. 01:44
 13/20 anonim ***** válasza:
rövidnek tünt a kapcsoltaunk és nem feküdtem le vele ezért lefeküdt bnőmmel szerintem bosszuból ... és persze erre rájöttem aztán kidobtam ezért.. de utána sokat leveleztünk smseztünk és pár hónap mulva vissza szeretett volna jönni pár napra vissza is fogadtam de már nem éreztem azt amit régen és mondtam h vége pár nap alatt kilehet ismerni hogy milyne lesz vele...
2011. márc. 17. 05:43
 14/20 anonim válasza:
100%

Barátnőmmel 3 évig voltunk együtt. Úgy 2 és fél év után egyszer elment a haverjaival szórakozni 1 hétre. Mikor visszajött közölte, hogy szakítsunk. Nem tudtam ezt mire vélni, úgyhogy érdeklődni kezdtem. A végeredmény az lett, hogy az egyik srácot elkaptam, aki ott volt azon a 1 hetes nyaraláson és elmesélte, hogy a barátnőm igen csak közeli kapcsolatba került az egyik sráccal, gondolom nem kell részleteznem milyen közel....

A pofátlanság csúcsa az volt a dologban, hogy még engem hibáztatott mindenért, hogy túl féltékeny vagyok, miért kell ilyenre féltékenykedni stb, egyszerűen minden az én hibám volt a kapcsolatban. Elismertem, hogy voltak hibáim és, hogy sok dologban hülye voltam. És mivel nagyon szerettem, ezért egy hónapos hercehurca árán visszaszereztem a lányt, hajtottam tepertem, és megbocsájtottam neki a dolgot. Úgy még fél éven át működött a dolog, bennem persze mindig ott maradt a tüske azért. Majd végül ismét csak kitette a szűrömet másodszor is. Arra hivatkozva, hogy nem szeret már. Ezután már nem voltam olyan hülye, hogy fussak utána, de persze azért kicsit megint megérdeklődtem mi lehet a háttérben, majd végül kiderült, hogy összejött egy 40+os fickóval, akivel már megcsalt közben. Részletek már nem is érdekeltek nem is akartam tudni inkább. A vicces az egészben az volt, hogy másodszor is próbálta eljátszani ugyan azt, hogy én vagyok mindenért a hibás, túl féltékeny vagyok, nem bízok meg benne stb. Féltékeny voltam másodszor erre a 40es férfira, akihez már a kapcsolatunk közben átjárogatott, féltékeny voltam, mert azalatt a 6-7 óra alatt amíg ott volt nála, egy sms-re, telefonhívásra és semmire az ég világon nem válaszolt és csupán megmertem kérdőjelezni, hogy mégis mit csinál ott ennyi időn keresztül és miért nem válaszol...

Véleményem erről, hogy ha valakinek kiadják az útját, főleg, úgy, hogy még meg is csalták, nem érdemes visszaszerezni, fogadni, mindig ott lesz a tüske az emberben és, aki egyszer megtette, megfogja tenni mégegyszer utána. Lehet fájdalmas lesz elengedni az illetőt és nagyon rossz érzés, de csak magunkat kíméljük meg még több szenvedéstől később.

21/F a történet kb másfél éve volt

2011. márc. 17. 08:25
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia.

Ritkán fordul elő, hogy ugyan úgy fog működni a kapcsolat. Én azzal a fiúval, akibe nagyon szerelmes voltam (állítása szerint ő is) megcsalt. Nem voltunk sok ideje együtt, kb 4-5 hónap. Utána kiadtam az útját, könyörgött, visszafogadtam. Balfék volt, mert msn-en beszélgettünk, és belinkelt egy képet egy lányról meg magáról amint csókolóznak. Persze nem nekem akarta linkelni a képet, és hebegett-habogott, hogy ő vele csalt meg, és mennyire bánja papparappapa....4 nap múlva visszakapott egy ugyan olyan képet tőlem a legjobb haverjával. Ennyi.

Én ilyen vagyok, hogy nem bírom elfelejteni. Lehet, hogy nektek menne. Azért próbáljátok ki :)

2011. márc. 17. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
jah, és 22/L
2011. márc. 17. 11:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Aztaaaa! Az utolsó lány előtt le a kalappal, nem azért, mert sztem a bosszúállás nem jó, attól neked nem lesz jobb (néha van kivétel persze), de egyébként én is ilyen habitusú vagyok, vis voltam, de ez a fiú úgy elgyengített, hogy nem bírom kidobni...vis visszafogadtam, h pontos legyek...de a dolgok nem változnak, nem azért mert megcsalt, hanem mert már előtte is megromlott a kapcsolatunk, de hát a remény hal meg utoljára...később nem akarok bánkódni, hogy mi lett volna ha...

Köszi a válaszokat!

2011. márc. 18. 02:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Visszafogadtam, h pontos legyek...De a dolgok nem változnak, nem azért mert megcsalt, hanem mert már előtte is megromlott a kapcsolatunk.

Valószinű azért csalt meg,mert megromlott a kapcsolat,boldog kapcsolatban az ember akár nő akár pasi,nem nem kúr félre,mert jól érzi magát a kapcsolatban aki félre megy már inkámm kifelé menne a kapcsolatból,És azért sírják visaz magukat mert kell egy hülye nekik,egy biztos pont aki mellöl kereshetik az igazit...Tapasztalat.

2011. ápr. 25. 15:11
 19/20 anonim ***** válasza:
nagyon nehéz volt a megbocsájtás!
2013. szept. 28. 22:37
 20/20 anonim válasza:

Szia.

31 éves vagy, Srác(legény,fiu,stb...) párom 23, 5 éve vagyunk eggyütt.most 5-ik évfordulónk előtt 3 hónappal viszonyt kezdett egy tőlem sokkal sokkal idősebb férfival mert az addig ment a nyakára míg bele nem beszélte hogy én nem vagyok hozzá való stb...és külömböző trükkökkel a bizalmába férkőzött mint pl a magánéleti problémáit felnagyitotta, és kihasználta hogy párom hiszékeny...tovább nem is kell mondani ezt a részt.. elérte hogy titokban találkozzanak..csók..stb.. lefeküdtek..stb... Kiderült ez az egész, de csak lépésekben sajnos és ezáltal szépen lassan belebetegedtem ebbe az egészbe ( kb másfél hét). Sikerült konkrét bizonyítékokat szereznem hogy mikor és hova mentek kettesben amit már nem tudott tagadni.. ezért vallott mindent. Azt állította h csak én kellek neki és nem tudja miért tette ( nyilván kam).

mivel úgy voltam vele hogy ismerem hogy a szokásosnál is naivabb tipus, ha engem akar akkor szakitson meg minden kapcsolatot a "uriemberrel".

elvileg minden szálat elvágott, de a bizalom..sok idő lessz ha (ha) hejrejön. Annyi a szerencsém hogy spirituális (enyhe) nézeteim miatt igyekszem először a megértésre. Hogy nekem mi szerepem volt benne a tettében, volt-e egyáltalán (természetesen volt).

Megértés ami fontos...és akárki olvassa ezeket a sorokat tudnia kell a következőket:

- Nem lessz ugyanolyan

- Akármikor ránézel lessz hogy eszedbe fog jutni

- Amikor nem lessz veled, ott fog motoszkálni a fejedben mit tett

- Nem fogja megérteni miért fáj ez neked ennyire, és hogy mennyire is fáj neked valójában!

- Esély van rá hogy megteheti újra.

- Sajnos nem lessz ugyanolyan a csókja, ölelése, és a sex. Idő kell hozzá hogy ujra összemelegedjetek!

- ÉS HOGY SOKÁIG FOG FÁJNI!!

2019. nov. 5. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!