Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti tudtok őszintén szeretni? Vagy csak a szexet szeretitek? 22/L
én is azt hittem, hogy csak szexelni akarok,de most megismerkedtem egy lánnyal, akibe nagyon szerelmes vagyok.
Ha megérdemli, hogy szeressem, akkor szeretem :)
F
Marha jó, mert a válaszaitokból az jön le, hogy én nem vagyok érdemes arra, hogy szeressenek! Mindenki azt írja, hogy azt tudják szeretni, aki megérdemli, aki olyan stb. Fiúk, ez nem így megy... Igen is érdemes vagyok rá, rohadtul nem adom könnyen magam, van humorom, hűséges és elég kedves vagyok. Azt se mondják, hogy uncsi és felszínes lennék. Nagyon nem ezt érdemeltem.
Aki meg ugye azt írta, hogy pár intelligens kérdéssel ki lehet szűrni a megrontott fiúkat, nem gondolja jól. Mondom, az elején kibeszélik az ember lelkét, hogy mennyire tisztelnek, szeretnek és utána mosolyogva a képedbe hazudnak. Ezek szerint megvezettek, de nem azért mert hülye lennék. Ez ennél bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!