Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti tudtok őszintén szeretni? Vagy csak a szexet
szeretitek? 22/L
11/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Engem eddig csak hülyítettek. Lebeszélték a csillagokat az égről. Miután már odaadtam mindent, a szemembe hazudtak/megaláztak és a lelkembe tapostak. Én inkább jellemre megyek. Soha senkit nem csaltam meg(ellentétben néhányukkal..) nem hazudok nekik, nem hülyítem, nem hitegetem őket. Ennyi a köszönet.
Kedves kérdező, ahogy írtam velem is eljátszottak hasonlókat. Volt olyan aki egyik nap még ágyamban bújva taglalta milyen különös vagyok meg mit érez,másnap meg már valaki mással dugott. Volt olyan is aki eldobott majd összejött egy sráccal aki megütötte. Nem csak férfiaknál vannak ilyenek. Lányoknál is. Én mindig megtaláltam őket :/
2013. szept. 17. 18:20
13/23 A kérdező kommentje:
Ja és köszi az eddigi válaszokat! Sejtettem, hogy lesz pár okostojás, aki oltogat, hogy milyen kérdés ez. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Minden ember más, nem húzhatod mindegyikre ugyanazt a jelzőt, és nem mondhatod el az összes emberről, hogy hazug, mert egy az. 22 évesen már elég érettnek kéne ahhoz lenni, hogy ezt tudd.
(igen, kicsit máshogy írtam le, hogy ne általánosírs!)
2013. szept. 17. 18:21
Szeretnem meg látni,hogy te mit szólnál ha meg látnál rólam egy képet.Érdekelne-e a belsőm utána?.Engem sem szeretett őszintén sose senki.
2013. szept. 17. 18:23
Én tudok őszintén szeretni,ezt is teszem már 10 éve. Persze ezt ki kell érdemelni.
2013. szept. 17. 18:24
17/23 A kérdező kommentje:
:D
Eddig nem általánosítottam, de rohadtul elegem lett ebből az egészből. Mindhárom exem hazudott, kettő megcsalt. Apám vagy 10 nővel csalta meg anyámat és elhagyott minket. Nagyapámról kiderült, hogy csalfa volt. És egyik haverom bevallotta, hogy 2 csaja van párhuzamosan. Ez nem elég az elbizonytalanodáshoz?
Biztos lányok között is van ilyen. De a kérdésben nem ők szerepelnek. Ennyi.
Tudunk, csak a sok ribizli miatt, én például egyre nehezebben hagyom, hogy beleszeressek valakibe; mert félek a fájdalomtól. Igen, fájdalmat is tudunk érezni, ha a szívünk választottja elhagy, megcsal vagy kihasznál. :(
Pedig én sokszor nem a lány külsejébe szerettem bele, hanem a belsőbe...
Ne általánosíts, mert vannak igenis érző férfiak, csak a megfelelő helyen kell őket keresni.
2013. szept. 17. 18:27
Én tudok, de ahhoz a lány személyisége olyan is kell legyen.Ha meggondolom nem is kell sok ehhez, elég ha a lány érzéki, szeretni tudó, gyöngéd, rendes és kedves(klasszikus értékek).Mondhatom ellentéttel is: ha a lány nem dúrva, nem egóista vagy egócentrikus, nem érzéketlen.
2013. szept. 17. 18:32
Az a helyzet, ha egy férfi olyan, amilyennek leírod, kedves kérdező, akkor azt egy nő előbb megrontotta. Pedig néhány intelligens kérdéssel ki lehet szűrni az ilyen embereket.
2013. szept. 18. 18:27
Kapcsolódó kérdések: