Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Most őszintén, melyiket szeretitek jobban?
1. Aki kicsit gyámoltalan, bénácska, rossz felfogóképességű, játsza a butát, hogy nem ért ehhez vagy ahhoz, ettől ti úgy érzitek, hogy okosabbak vagytok nála, és ez imponál.
VAGY
2. Aki nem nyavalyog folyton, hogy nem ért ezt vagy azt, talpraesettebb, életrevalóbb, jobb felfogó képességű.
Én azt tapasztaltam, hogy sokszor inkább azt a csajt választanák, a pasik (az 1.) aki melett férfiak lehetnek, szóval kicsit gyámomltalanabb a csaj.Ez így van?
Alapjában véve nyilván a második a jobb. De nekem úgy tűnik, te nagyon irigyelsz egy olyan lányt, aki szerinted az 1-es kategóriában van :P Vagy tévedek?
Természetesen ha valaki buta, pláne ha még rá is játszik, az nem szimpatikus. Főleg az nem, ha szereti, ha mindent megcsinálnak helyette. Ettől függetlenül nem kell egy lángésznek lenned, és néha bizony jó esik segíteni.
A (normális) pasiknak nem az a lényeg, hogy okosabbal legyenek nálad, hanem hogy úgy érezzék szükséged van rájuk. :)
16/f
jó most persze, így úgy tűnik, hogy 1 buta 2 okos, persze, hogy mindenki2. mond.
De igazából sejtitek gondolom mire gondolok, az 1. inkább ilyen plázacicás, egyébként, akik szerintem nem hülyék, hanem sok esetben csak rájátszanak, mert valamilyen okból azt gondolják, hogy ettől jobban tetszenek a pasinak, és tényleg elég népszerűek a férfiak körében, a második pedig egy átlagos lány.
Nem egyébként, nincs konkrét személy, akire irígykednék, sőt vannak is plázacicás barátnőim:D Csak egy észrevétel volt. Mondjuk az is igaz, hogy a plázacicákra plázafiúk buknak, akik meg nekem úgysem kellenének:D
Igen, talán ez a jó megfogalmazás, hogy a csajok direkt hattyú halált játszanak minden kis apró problémával, a fiúk pedig büszkélkednek, hogy ők kibírják ezt vagy azt, vagy ők képesek megcsinálni.(például nyitva van az ablak, a lányok hisztiznek kabátba, hogy fáznak, a fiúk meg egy száll polóba ülnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!