Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után mondja ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondja ki egy férfi őszintén a másiknak, hogy "Szeretlek"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és még nem mondta, hogy szeret. Azt ,hogy "imádlak" azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna. Jobb, ha kimutatja, mint ha mondogatja.De mégiscsak nőből vagyok és lassan szeretném hallani is....... Saját bevallása szerint ( a pasik többsége amúgy is ilyen) nehezen mutatja ki vagy mondja ki az érzéseit.

Lányok, kinek mi a tapasztalata?

2013. szept. 10. 14:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
9 hónap, és még sose mondtuk egymásnak. Azt se, hogy imádlak.
2015. ápr. 26. 20:05
 22/23 anonim válasza:
Nekem masfel ev utan mondta eloszor hogy szeret! Kettesbe voltunk es a szemembe mondta!! Persze en is nagyon szeretem!! Azota tobbszor is mondta!!! 2 eves kapcsolat
2015. nov. 1. 13:18
 23/23 anonim ***** válasza:

Másfél év! Nem semmi! Addig éreztette veled, annak ellenére, hogy nem mondta? Te mondtad neki?

Az előtted lévő válaszoló vagyok. Kb. 1 év után megbeszéltük, hogy ő nem szerelmes belém, csak jól elvan, de fontos vagyok neki és szeret (de nem szerelemmel), így mi végül nem mondtuk ki. Én el tudtam fogadni ezt. Aztán megkapta álmai munkáját, ahol napi min. 12 órát dolgozik, így egyre kevesebbet találkoztunk, egyre fáradtabb volt. Ezt is elfogadtam. Aztán a héten rájöttem, hogy megcsalt. Ezt már nem. Nem is marasztalt, már nem kellettem neki, csak gyáva volt megmondani.

2015. nov. 29. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!