Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondja ki egy férfi őszintén a másiknak, hogy "Szeretlek"?
Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és még nem mondta, hogy szeret. Azt ,hogy "imádlak" azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna. Jobb, ha kimutatja, mint ha mondogatja.De mégiscsak nőből vagyok és lassan szeretném hallani is....... Saját bevallása szerint ( a pasik többsége amúgy is ilyen) nehezen mutatja ki vagy mondja ki az érzéseit.
Lányok, kinek mi a tapasztalata?
a legutóbbi exemmel több mint fél év után mondtuk ki, hogy "szeretlek"
ámbátor volt olyan lány is, akivel kb már 2 hét után éreztük mindketten.
Szóval ez nagyon függ a kapcsolat milyenségétől.
Akivel most alakulnak a dolgok,szintén azt mondta,hogy a pasik általában nehezen mutatják vagy mondják ki az érzéseiket.Ő is ilyen.3 hónap szerintem nem sok idő,még fél év alatt sem lehet megismerni rendesen valakit.
Viszont ha óránként mondogatná,és a 4.nap után abba beleőrülnék.Sok lenne nagyon.
"De mégiscsak nőből vagyok"
Eddig a pontig azt hittem, hogy ez egy meleg kérdés, merthogy azt kérdezted, hogy egyik férfi a másiknak :)
Így viszont a válasz az, hogy az a férfitól függ. A férfiak egy jó része nem szereti, ha a nő látja rajta, hogy ő is emberből van, szeret keménynek és szilárdnak mutatkozni, úgyhogy lehet, hogy érdemes rákérdezned egyszerűen egy érzelmes pillanatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!