Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után mondja ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondja ki egy férfi őszintén a másiknak, hogy "Szeretlek"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és még nem mondta, hogy szeret. Azt ,hogy "imádlak" azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna. Jobb, ha kimutatja, mint ha mondogatja.De mégiscsak nőből vagyok és lassan szeretném hallani is....... Saját bevallása szerint ( a pasik többsége amúgy is ilyen) nehezen mutatja ki vagy mondja ki az érzéseit.

Lányok, kinek mi a tapasztalata?

2013. szept. 10. 14:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

a legutóbbi exemmel több mint fél év után mondtuk ki, hogy "szeretlek"

ámbátor volt olyan lány is, akivel kb már 2 hét után éreztük mindketten.

Szóval ez nagyon függ a kapcsolat milyenségétől.

2013. szept. 10. 14:41
 2/23 anonim ***** válasza:
3 hónapja nem mondta? Az igen... Én amikor megismertem egy bizonyos lányt 4. nap nem bírtam ki hogy ne mondjam neki óránként...
2013. szept. 10. 14:41
 3/23 anonim ***** válasza:
30%
én Angela Merkelnek már az első percben mondanám. de neki mondjuk rengeteg pénze van...
2013. szept. 10. 14:42
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Akivel most alakulnak a dolgok,szintén azt mondta,hogy a pasik általában nehezen mutatják vagy mondják ki az érzéseiket.Ő is ilyen.3 hónap szerintem nem sok idő,még fél év alatt sem lehet megismerni rendesen valakit.

Viszont ha óránként mondogatná,és a 4.nap után abba beleőrülnék.Sok lenne nagyon.

2013. szept. 10. 14:44
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Kb két hét után már mondta. Az más kérdés, hogy mikor hittem el neki...
2013. szept. 10. 14:44
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a másik már annyira elutasító, annyira látszik, hogy nem akar semmit, és ez az utolsó próbálkozás. Amikor már minden mindegy, mert elszúrni már nem lehet.
2013. szept. 10. 14:45
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"De mégiscsak nőből vagyok"

Eddig a pontig azt hittem, hogy ez egy meleg kérdés, merthogy azt kérdezted, hogy egyik férfi a másiknak :)

Így viszont a válasz az, hogy az a férfitól függ. A férfiak egy jó része nem szereti, ha a nő látja rajta, hogy ő is emberből van, szeret keménynek és szilárdnak mutatkozni, úgyhogy lehet, hogy érdemes rákérdezned egyszerűen egy érzelmes pillanatban :)

8/23 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel sokkal jobban örülnék ha azt mondaná imád, mintha "csak" szeret. Neked az miért nem elég?? Szerintem sokkal erősebb és intenzivebb érzelem mint a szeretlek ami akár baráti szeretetet is takarnak. Annak pedig nem örülök egy párkapcsolatban. :(
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit akar a pasi. Ha csak dugni, akkor 5 perc után is kimondja. Ha komolyabbak a szándékai, akkor az megjósolhatatlan.
2013. szept. 10. 14:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi a "normális", gondolom mindenkinél más, mivel mindenki különböző. Nekem kb. 1 hónap után mondta a párom, hogy szeretlek. Ennek már 5 éve, szóval nem hiszem, hogy nem gondolta komolyan akkor. Viszont, mondja neked, hogy imád, akkor nem értem, mi a gond? :)
2013. szept. 10. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!