Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő után mondja ki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mondja ki egy férfi őszintén a másiknak, hogy "Szeretlek"?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy túl érzelmes vagyok, de már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és még nem mondta, hogy szeret. Azt ,hogy "imádlak" azt sokszor mondja és panaszkodni nincs okom, mert nagyon jó együtt és szerintem is jobb , ha lassan alakul ki a szerelem és nem rögtön rózsaszín felhőben úszunk, illetve ha folyton mondogatná hogy szeret ,engem az kifejezetten zavarna. Jobb, ha kimutatja, mint ha mondogatja.De mégiscsak nőből vagyok és lassan szeretném hallani is....... Saját bevallása szerint ( a pasik többsége amúgy is ilyen) nehezen mutatja ki vagy mondja ki az érzéseit.

Lányok, kinek mi a tapasztalata?

2013. szept. 10. 14:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! :)
2013. szept. 10. 14:53
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
több év is lehet
2013. szept. 10. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem az első randin mondta, hogy imád:) a másodikon 1 héttel később pedig , hogy szeret:)

Vissza is mondtam neki, de csak miután magamhoz tértem a döbbenettől, mert hát eléggé váratlanul ért a dolog. Végül is pasi, szóval nem számítottam rá ilyen hamar.

Egy korábbi kapcsolatomban pedig a srác, az első randinkon mondta. Előtte chaten ismerkedtünk 2 hónapot.

27/N

2013. szept. 11. 04:12
 14/23 anonim ***** válasza:

( első kapcsolat) 1 hét után mondtam. Őszintén, tiszta szívből. Már házasok vagyunk:)

24/F

2013. szept. 11. 18:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi két hónapja vagyunk együtt,de még egyikünk sem mondta ki,de ami késik nem múlik :)
2013. szept. 13. 12:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Akinek valaha is kimondtam ezt a szót, életem legnagyobb hibája, baklövése volt. Idestova ez körülbelül 14-15 évvel ezelőtt történt, az önbizalmam azóta valahol a földfelszín alatt rejtőzködik. Azóta tiszteletben tartom ezt a szót, a jelentését, felbecsülhetetlen értékkel ruházom föl, és soha senkinek sem mondtam még ki.
2013. okt. 14. 10:07
 17/23 SIDLER22 ***** válasza:
Nem akarja elrontani a kapcsolatot inkább a te válaszodra vár de hogyha szereted és szeretnéd tudni hogy ő is szeret-e akkor nyugtasd meg és kérdezd meg tőle hogy nyugi nem foglak utálni csak mond meg.
2013. okt. 15. 16:22
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem minél később annál jobb. Persze ezt az ember az elején nem így érzi, csak tépelődik, hogy miért nem mondta még. De nekem az a tapasztalatom, hogy amelyik srác hamar mondta az hamar el is tűnt az életemből, amelyik később azzal komolyabb kapcsolatom lett. Ennek vagy az az oka (ahogy már előttem is írták), hogy aki gyorsan kimondja, az csak le akar fektetni, vagy az hogy egy gyorsan alakuló kapcsolatban az elhidegülés is hamarabb bekövetkezik.

Nálunk inkább a második lehetett, mivel a srác kb 1 hónap után kimondta, egy fél év múlva felvetette a házasság ötletét, majd további 2 hónap múlva már gyerekekről beszélgettünk. Utána jöttek a veszekedések, és az ismerőseink azt mondták, úgy vitázunk mint akik 10 éve házasok. Rá is ment a kapcsolatunk.

2014. máj. 25. 19:28
 19/23 anonim válasza:
Párom aznap mondta először, amikor összejöttünk.. és ez volt a 4. alkalom hogy randiztunk. Az más kérdés, hogy mikor hittem el.
2014. máj. 27. 18:41
 20/23 anonim válasza:
En nekem egy ev utan mondta hogy imadlak meg hogy szeret.Elotte mondogatta ha par napig nem beszeltunk es nemtalalkoztunk hogy hianyoztam neki.
2015. jan. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!