Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki nem mondja ki a párjának hogy SZERETLEK? De ennek ellenére mégis szereti meg kimutatja neki csak éppen nem mondja ki?
láttad a Ghost-ot? abban is a pasi sosem mondja a barátnőjének, hogy szereti, hanem ha a lány mondja, annit mond hogy "dettó". és amikor már halott és a médiumon keresztül kommunikálnak, akkor mondja, és a csaj azt mondja a médiumnak, hogy ez nem igaz, a srác sose mondana ilyet. erre mondja a srác szelleme, hogy mondja azt, hogy azt üzenem: "dettó". és akkor hisz neki a csaj.
mint a viccben:
öreg székelynek mondja a felesége:
-te, Mózsi 20 éve vagyunk házasok, miért nem mondod soha, hogy szeretsz?
-egyszer már mondtam. ha változás lesz, szólok.
szerintem van ilyen a valóságban is, ez önmagában nem gond.
"olyan mintha azért nem mondaná ki mert zavarba jön tőle"
Pontosan. Ez nevelés, gyerekkor kérdése, egyszerűen nincs hozzászokva, hogy nyíltan kimondjuk, amit érzünk. Sajnos én is ilyen vagyok, gyerekkoromban pl szüleim soha nem mondtak nekem ilyeneket, és engem is zavarba hoz, ha ki kell mondanom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!