Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja egy nőnek szeretlek, és ha közben nem néz a szemünkbe, meg ha remeg közben a keze (miközben fogjuk a kezét) hazudik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 12:09
1/7 anonim válasza:
zavarban van. és nem bízik magában kellőképpen.
vagy valamilyen idegrendszeri eredetű betegsége van, ha remeg.
2/7 A kérdező kommentje:
Amugy izgulós fajta.De szerintetek ez hazugság jele?
2012. máj. 5. 12:15
3/7 anonim válasza:
na hát akkor mondom, hogy zavarban van.
ha izgulós, valószínű ezt a beszélgetést is végigizgulta.
hogy hazudik-e, ezt nem tudom, nem ismerem.
4/7 anonim válasza:
Ha együtt vagytok, akkor lehet, hogy hazudik, de nem hiszem ennek az esély kb. 5%. Ha meg nem vagytok együtt minek hazudott volna.
5/7 anonim válasza:
Az én párom kb. szökő évente egyszer mondja, hogy szeret, és az esetek 99%-ban akkor, amikor már vagy még félig alszom. :D Szóval esélytelen, hogy a szemembe nézzen, mert csukva van! :D A keze meg mindig remeg, az apjától örökölte. Egyébként nem jelent semmit, valószínűleg zavarban és izgul. Ha óránként kétszer mondja, hogy szeret, az már gyanús, a pasik nem szoktak vele dobálózni, ha komolyan gondolják.
6/7 anonim válasza:
Ha remeg a keze, az a drog elvonási tüneteinek a kezdete :D
7/7 anonim válasza:
Biztos lehetsz benn hogy nem hazudik!
Ha akarsz beszélgethetünk privátban, én is ilyen izgulós vagyok pedig már vén f.asz vagyok ehhez. Lehet hogy szolgálhatok néhány tanáccsal.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!