Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy férfi azt mondja arra, hogy szeretlek, hogy ne mondj ilyet, meg ez bonyolult? De tovább csókol, ölelget, stb.
A férfiakból ezt harapófogóval lehet csak kihúzni. Amelyik könnyen mondja, az csak meg akar répázni.
26/F
Erről mindig a kedvenc írom, Vonnegut Börleszk című könyve jut eszembe. Ott írta ezt le nagyon jól (nem idézek, de a lényege kb. ez):
A legtöbb ember azzal, hogy azt mondja a másiknak, nem azt akarja tudani a másikkal, hogy szereti, hanem kb. mintha egy pisztoly szorítana a fejéhez, és követelné azt, hogy mond, hogy TE szeretsz engem. Ez egy zsarolás kb, és a te helyzeted pont egy jó példa erre.
1)lehet, h csak fél a nagy szavaktól, attól, hogyha ilyet kimond neked, azzal "elkötelezi magát melletted végleg", v. megváltozik a kapcsolatban v.mi.
vannak olyan srácok, akik tudat alatt(és néha tudatosan is) rettegnek a kötöttségektől, és még egy régóta tartó kapcsolatról is szeretik azt bemesélni maguknak, h ááá ez 1 ilyen lazább dolog...
2)lehet, h szeret, de ő ezt egy nagyon fontos szónak tartja, amit nem mond akárkinek, és csak a megfelelő alkalomra vár, amikor olyan hangulata lesz, és kényszer nélkül mondja ki
3)nem szeret...így voltam az exemmel, én kimondtam neki, erre u.az volt a reakciója, mint a te pasidnak...2 hét múlva szakított is velem, aztán összejött 1 csajjal, akinek naponta mondogatta...csak közben velem azért még összejárt többször +csalni a csajt...aztán kiderült a dolog, a csaj totál kifordult önmagából.
az exem 1 évig bírta az őrült féltékenységi rohamait, aztán elhagyta, és visszamenekült hozzám.
most aztán mondja nekem 1000-rel, h szeret, de nemtom, higgyek-e neki.
Mi férfiak úgy érezzük, hogy a világ összes súlya és felelőssége ránk szakad abban a pillanatban, hogy kimondjuk.
Ehhez még társul az is, hogy sok nő azért mondja mert akar valamit.
Pl.
N: "Szeretsz?"
F: "Szeretlek"
A.)
N: "Emlékszel arra a táskára/gyűrűre/cipőre amit tegnap nézegettem?"
B.)
N: "Jaj de cukik ezek a büfizős kisbabák"
C.)
N: "Milyen aranyos ez az idős házaspár, biztos együtt öregedtek meg"
D.)
N: "Van valami amit el kéne mondanom..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!