Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha egy férfi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi azt mondja arra, hogy szeretlek, hogy ne mondj ilyet, meg ez bonyolult? De tovább csókol, ölelget, stb.

Figyelt kérdés
Nem tudom miért nem mondja, hogy viszont szeret, ha különben meg ezt érezteti, és folytatja velem a kapcsolatot!
2011. márc. 15. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

13:24-es tudnál pontosan idézni? :) megtetszett ez amit írtál és kiváncsi lennék a pontosra is. :)

ja és bocsi az OFF-ért :) de a többiek leírták a véleményem miszerint a férfiak sokkal nehezebben mondják ki ezt. :)

2011. márc. 15. 14:02
 12/16 §z@b0 válasza:

1. vagy nem akarja ezt a kapcsolatot és el akar veled felejtettni valakit akit szeretett !

2.vagy csak szimplán annyira kellesz neki h legyen valaid

3.csak meg akar baszni

volt nekem is h így éreztem egy lány iránt !

2011. márc. 15. 15:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Mivel a szex már rég nem ismeretlen kettőnk között, ezért nem tartom valószínűnek, hogy lefektetni szeretne csak! Pontosítok: kb másfél éve ismerem, csak egy éve van köztünk már szexuális kapcsolat is! Persze beszélgetések, és egyéb kapcsolathoz illő elemek közt vegyítve! :)
2011. márc. 15. 15:47
 14/16 A kérdező kommentje:
"El akar veled felejtettni valakit akit szeretett, meg azért hogy legyen valakim?" Énnekem kellene elfelejtenem akit ő szeretett? :) Kicsit érdekesen fogalmaztál!:D Ezek kizártak..., de azért köszi!
2011. márc. 15. 15:55
 15/16 anonim ***** válasza:

14:02!

Magyarul most nincs itt a könyv, de angolul megtaláltam a neten:

"Eliza - " I said, "so many of the books I've read to you said that love was the most important thing of all. Maybe I should tell you that I love you now."

"Go ahead," she said.

"I love you, Eliza," I said.

She thought about it. "No," she said at last, "I don't like it."

"Why not?" I said.

"It's as though you were pointing a gun at my head," she said. "It's just a way of getting somebody to say something they probably don't mean. What else can I say, or anybody say, but, 1 love you, too'?"

"You don't love me?" I said.

"What could anybody love about Bobby Brown?" she said.

2011. márc. 15. 21:07
 16/16 §z@b0 válasza:
Jaj bocsi nem ezt akartam csak pont rohantam azt elkapkodtam ! veled akar egy másik lányt várj fogalmazok jobban ! te vagy az a személy aki segíthet neki abban h elfelejtsen egy másik lányt ! remélem így már pontos volt és tudod h mire gondoltam ! :D amúgy ha ez se akk meg nem tudom
2011. márc. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!